Cvjetne suknje su modni favorit za svaku ljetnu garderobu

Cvjetne suknje su modni favorit za
svaku ljetnu garderobu

@rocky_barnes

Osim odličnog vremena koje nas mami na ulice i terase, početak tople sezone je u našim ormarima stvorio novu, laganiju i prozračniju garderobu. Uz nove trendove, početak proljeća vratio nas je i laganim klasicima čije vrijeme tek donosi ljetna sezona, a među kojima se kao najraskošniji istaknuo cvjetni uzorak.

Iako su romantični floralni motivi sve popularniji i u jesenskim i zimskim kolekcijama, proljetna i ljetna sezona donose njegovo najraskošnije izdanje koje je ukrasilo ženstvene modele s dozom boemske eteričnosti.

Sezane

Cvjetni uzorak ukrasio je sve od romantičnih košulja koja ćemo najčešće nositi u kombinaciji s omiljenim modelom traperica do cvjetnih haljina koje će se istaknuti kao savršeni izbor za baš svaku priliku koju donose naredni topli mjeseci, bilo da se radi o vjenčanju, poslovnom looku ili jednostavnom komadu koji ćemo prebaciti preko kupaćeg kostima.

Neodoljiv izgled i svestran karakter ovog ljeta nose cvjetne haljine, ali i cvjetne suknje. Prve ljetne kolekcije donijele su neodoljive modele – od zaigranih mini modela koji će otvoriti sezonu golih nogu do šarmantnih midi modela s dozom elegancije u kojima ćemo pronaći savršeni početak baš svake ljetne kombinacije, dvije cvjetne suknje dovoljne su da osvježite svoju proljetnu garderobu i u nju unesete bezbroj različitih kombinacija.

Savršeni model (ili nekoliko njih) za bezbroj ljetnih kombinacija pronađite u nastavku.

H&M
Self-Portrait
Johanna Ortiz
H&M
Stradivarius
& Other Stories
& Other Stories
Dodo Bar Or
Reformation
Asos Design
& Other Stories
Rixo
Lost Ink
Mango
Sezane
Chloe
Asos Design
Rouje
Alice + Olivia
Asos White
Paul & Joe
Rouje
MICHAEL Michael Kors
Sezane
& Other Stories
Rouje
& Other Stories
H&M
Realisation Par
Reformation
Realisation Par
Reformation
New Look

Foto: Instagram, Asos, H&M, Mango, Net-a-porter, Realisation Par, Rouje, Sezane, Stradivarius, & Other Stories

Učitati još
Zatvori