Zavodljive nijanse crvene u proljetnim kolekcijama

Zavodljive nijanse crvene u
proljetnim kolekcijama

Modne kuće, dizajneri i brendovi su u svojim proljetnim kolekcijama i prvim odjevnim komadima za ljetnu sezonu najavile nove modne trendove u središtu kojih se pronašla raskošna paleta boja. Od nježnih pastelnih tonova do vibrantnih jarkih boja, boje su se još jednom istaknule kao savršeno osvježenje za svaku garderobu. Osim što će obojati nove trendi komade, najpoželjnije boje za proljeće/ljeto 2019. istaknut će se kao savršeni potez zbog kojeg će klasični krojevi izgledati efektnije, uzorci biti još vibrantniji i zaigraniji, a modni detalji još moćniji. Jedna od najsvestranijih i najefektnijih boja u proljetnoj paleti koja će svoje mjesto pronaći u svakom ormaru i stilu bez sumnje je crvena. Između najnovijih trendova i vječnih klasika, crvena boja u proljetnu sezonu donosi najbolje od oba svijeta.

CRVENA BOJA U 30 DIVNIH MODELA ZA PROLJETNU SEZONU

Elegantna i upečatljiva, za dnevne i večernje, ležerne i formalne kombinacije, crvena boja i ovog će proljeća plijeniti pažnju kao jedan od najsvestranijih, najpoželjnijih i najmoćnijih modnih trendova koji je svoje mjesto već pronašao u svakoj proljetnoj kolekciji, a koji će tijekom narednih tjedana pronaći svoj put do svakog ormara. Iako ju je povratak minimalizma zamijenio neutralnom paletom, prije nekoliko sezone crvena boja vratila se u velikom stilu i začinili jesenske i zimske kolekcije, dok je tijekom onih najtoplijih ljetnih dana savršeni spoj pronašla u romantičnim i ženstvenim haljinama. Nakon što je nekoliko sezona vladala iz sjene, jesen i zima smjestile su ju u raskošnu paletu it boja, a među najpoželjnijim modnim trendovima sezone istaknut će se i ovog proljeća i ljeta.

Od high enda do high streeta, proljetne kolekcije ponudile su raskoš crvenih modela koji su istaknuli njezinu moć transformacije kroz bogate nijanse koje započinju jarkom crveno-narančastom bojom i zalaze u raskošne nijanse s ružičastim i ljubičastim podtonom. Nova sezona iskoristila je raskoš crvene kako bi naglasila i istaknula svaki komad te ponudila nekoliko efektnih komada koji će u trenu začiniti naše proljetni look. Od šarmantnih haljina do cool odijela, u nastavku donosimo trideset komada koji potvrđuju da crvena nikad ne izlazi iz mode.

Sezane

Sezane

Sezane

Sezane

Mango

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

Rouje

Rouje

Uterque

Uterque

Zara

Zara

REDValentino

Petar Petrov

Akris

3X1

Tory Burch

Silvia Tcherassi

Foto: Instagram, H&M, Mango, Net-a-porter, Rouje, Sezane, Twinset, Uterque Zara

Učitati još
Zatvori