Nijanse crvene u 35 najljepših zimskih modela

Nijanse crvene u 35
najljepših zimskih modela

Ako tražite boju koja će u trenu začiniti vaš zimski, osobito blagdanski look, ali koja je istovremeno elegantna i jednostavna za kombiniranje, crvena boja i ove je sezone izbor s kojim ne možete pogriješiti.

Modni trend koji će začiniti naš blagdanski look

Elegantna i upečatljiva, za ležerne i formalne kombinacije, crvena boja i ove će zime plijeniti pažnju kao jedan od najsvestranijih, najpoželjnijih i najmoćnijih modnih trendova koji je svoje mjesto već pronašao u svakoj zimskoj kolekciji, a koji će tijekom blagdanskih tjedana pronaći svoj put do svakog ormara.

Crvena boja ove se godine istaknula kao ne samo efektan koloristički izbor za baš svaki odjevni komad i modni dodatak, već i kao jednostavan modni trik koji će svaku, čak i najjednostavniju kombinaciju, učiniti zanimljivijom. Zašto ćemo ju obožavati i ove sezone?

Od svih boja iz raskošne zimske palete, crvena je ona koja savršeno prenosi karakter i duh blagdanske sezone zbog čega ćemo ju nerijetko birati tijekom prosinačkih dana. U kombinaciji s mekim pletivom za ležerni dnevni look, klasičnim odijelom za poslovni look s trendi pomakom ili u spoju s najraskošnijih haljinama, bluzama i suknjama za sve blagdanske tulume i večere … Crvena boja će na svaki modni izazov ove blagdanske sezone odgovoriti sa stilom.

Izbor najboljih modela iz aktualnih kolekcija među kojima ćete bez sumnje pronaći svoje nove modne favorite, donosimo u nastavku!

Crvena boja u 35 efektnih modela

Sea
H&M
& Other Stories
H&M
Sergio Hudson
& Other Stories
H&M
& Other Stories
Mango
Mango
H&M
Reformation
Massimo Dutti
Michael Kors Collection
& Other Stories
Uterque
Mango
Uterque
Uterque
Uterque
Max Mara
Saint Laurent
Max Mara
Max Mara
Reformation
Max Mara
Max Mara
Max Mara
Peter Do
Uterque
Massimo Dutti
H&M
Massimo Dutti

Foto: Instagram, & Other Stories, H&M, Mango, Massimo Dutti, Max Mara, Net-a-porter, Uterque

Učitati još
Zatvori