Trapezice od kojih se ne odvajamo ove sezone

Trapezice od kojih se ne
odvajamo ove sezone

@anoukyve

Nezamjenjive traperice

Svestrane traperice u bilo kojem će svojem obliku pronaći put do našeg ormara. Kako se mijenjaju trendovi tako se svake sezone iskristalizira nekoliko popularnih modela, no one su stalna pojava u svakoj garderobi, samo ovisi koji stil preferiramo.

Nakon što smo dvijetisućitih godina nosili samo niski struk, pa se polako vratili na klasičnu visinu pasice na bokovima, zadnjih je nekoliko sezona donijelo definitivan povratak visokom struku bez kojeg danas ne možemo ni zamisliti stylish kombinacije.

@aninebing

Cropped trapezice

Traperice visokog struka posebno odgovaraju ženskoj figuri, grleći bokove, naglašavajući struk i stražnjicu, a kada se u cijelu priču uplete trapez model onda su vizualno stanjene i produžene noge sigurna stvar. Modernizacija trapezica visokog struka donijela je modele rezane iznad gležnja, takozvane cropped krojeve koji su brzo postali popularni zbog svoje svestranosti kombiniranja u proljetnim danima, istovremeno zadržavajući eleganciju i cool štih.

@harperandharley

Savršeno se slažu uz sve proljetne i ljetne modele cipela, od balerinki preko tenisica do salonki za profinjene kombinacije. Možete ih nositi s bluzama, T-shirticama i blejzerima, a u paru sa sweatshirtom dobit ćete formulu za opuštene dane. Mogu biti šire ili uže, sve zavisi o tome što preferirate, a u novim kolekcijama brendova pronaći ćete zaista odličan izbor.

@anoukyve

U nastavku smo izdvojili trenutno najbolje modele u online trgovinama.

7 For All Mankind
7 For All Mankind
7 For All Mankind
7 For All Mankind
GRLFRND
ALEXACHUNG
E.L.V. Denim
Saint Laurent
MOTHER
Khaite
Madewell
Proenza Schouler
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
Topshop
H&M
Zara
Zara
Zara
Zara
Topshop
H&M
Učitati još
Zatvori