40 crnih kombinezona za svaku vikend priliku

40 crnih kombinezona za svaku
vikend priliku

Svaka sezona donosi novo izdanje kombinezona, komada koji se oduvijek, a osobito u posljednjih nekoliko godina, ističe kao udobno i cool alternativa ženstvenoj haljini. Iako se tog omiljenog ljetnog komada nismo morali odreći ni za najhladnijih dana, ljetne kolekcije u naše su ormare vratile raskoš krojeva, silueta, boja i uzoraka. Kombinezon se još jednom istaknuo kao zvijezda svake ljetne kolekcije, ali i prvih jesenskih kolekcija koje su već stigle na police naših omiljenih trgovina. Kao najsigurniji, najsvestraniji, najelegantniji i, za mnoge, najbolji izbor istaknuli su se udobni i šarmantni modeli u crnoj boji.

CRNI KOMBINEZONI ZA BAŠ SVAKU PRILIKU

Jednostavni i prigodni za baš svaku priliku koju vam donosi ne samo radni tjedan, već i omiljeni vikend, crni kombinezoni jedan su od najboljih komada koji možete dodati u svoju ljetnu i jesensku garderobu. U prozračnom i vrckastom izdanju od laganog lana za plažu ili u najelegantnijim krojevima i najraskošnijim ljetnim materijalima za večernji izlazak i svaku posebnu priliku koju vam donosi ostatak ljeta, s crnim kombinezonom gotovo da ne možete pogriješiti. Kako bi u trenu stvorili efektni look, omiljeni crni kombinezon spojite s upečatljivim cipelama, cool torbom i nekoliko decentnih komada nakita ili odaberite crni kombinezon ukrašen floralnim, točkastim ili prugastim uzorkom uz koji će vam za trendi look neće trebati ništa više od najudobnijeg par cipela i najpraktičnije torbe.

Ispred nas je još jedan divni ljetni vikend. Bilo da ćete ga provesti na plaži ili na gradskim ulicama, u nastavku donosimo četrdeset divnih crnih kombinezona među kojima ćete pronaći savršeni model za svaku priliku.

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

NET-A-PORTER

Staud

Norma Kamali

Staud

Frame

Hatch

Apiece Apart

 

Rachel Zoe

TOPSHOP

Topshop

Topshop

Topshop

ZARA

Zara

Zara

Zara

& OTHER STORIES

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

ASOS

Lost Ink

Monki

Asos Design

Asos White

Warehouse

Free People

Asos Design

Miss Selfridge

Foto: Instagram, Asos, H&M, Mango, Net-a-porter, Topshop, Zara, & Other Stories

Učitati još
Zatvori