Crni skinny jeans je uvijek dio najboljih zimskih kombinacija

Crni skinny jeans je uvijek dio
najboljih zimskih kombinacija

Iako nas od kalendarskog početka zime dijele još tri dana, prvi snježni dani i temperature ispod ništice u naše su ormare već unijeli zimu. Ispred nas se tek nalaze najhladniji dani koje ćemo provesti u toplini omiljenih komada pletiva. Uz nekoliko nezaobilaznih zimskih klasika poput kaputa, čizama i šalova velikih i toplih poput deke, savršeni spoj za najdraže zimske topove još jednom ćemo pronaći u omiljenom paru traperica.

OPET SE NOSE CRNE SKINNY TRAPERICE

Nove sezone donosile su nove trendova među kojima su se uvijek isticali i novi it modeli traperica. Nakon vladavine ultra uskih traperica od kojih se nismo odvajali godinama, nekoliko posljednjih sezona istaknulo je komotnije modele ravnih ili širokih nogavica. Iako se ni tijekom najhladnijih zimskih dana nećemo odvajati od ženstvenih haljina i suknji, hlače će za mnoge biti prvi izbor. Kada govorimo o svakodnevnim kombinacijama u kojima uvijek tražimo dozu udobnosti, traperice su apsolutni favorit u svakom ormaru. Uz ravne modele u plavoj boji, zima nas vraća omiljenom paru omiljenih crnih skinny traperica.

Iako se činilo da je vrijeme skinny traperica iza nas, ove zime popularne trendseterice još jednom su izvukle svoje omiljene uske modele iz ormara. Crne skinny traperice brzo su se nametnule kao savršeni izbor za jednostavne zimske dnevne kombinacije. Savršeni spoj za najdraže skinny traperice Insta djevojke pronašle su u trendi modelima pletiva preko kojih su prebacile tople zimske kapute.

I dok je najelegantnije izdanje omiljene zimske kombinacije stvarao spoj crnih skinny traperica s delikatnim džemperima u neutralnim bojama te klasičnim kaputom ili glamuroznom bundom, ležerni karakter ove jednostavne kombinacije naglasili su oversized modeli džempera u jarkim bojama, puf jakne i teddy kaputi.

Ako ste se zaželjeli svojih crnih skinny traperica, u nastavku donosimo odlične ideje kako ih nositi ravno s ulične modne piste.

Učitati još
Zatvori