Street style inspo: Crne jesenske kombinacije
Street style inspo: Crne jesenske kombinacije

Street style inspo: Crne
jesenske kombinacije

Jesen je u znaku boja i razigranih kombinacija. Moda se ove sezone promijenila i stavila naglasak na odvažne outfite. No, ponekad smo siti modnih trendova i želimo igrati na sigurno, a najjednostavnije kombinacije u kojima ćete uvijek izgledati dotjerano, su upravo u crnoj boji. Bilo da je riječ o večernjim ili dnevnim kombinacijama s ovim odabirom nećete pogriješiti. Kako ih ove jeseni kombinirati, inspirirajte se u nastavku.

Crne jesenske street style dobitne kombinacije

Crna ima svoje mjesto u povijesti mode, a koliko je važna govori činjenica da je postala simbol određenih osjećaja. Specifična boja koja se vezuje uz tužne događaje je zapravo i jedna od najelegantnijih boja koju su slavili brojni dizajneri. U tom smislu se možemo prisjetiti dizajnerice Coco Chanel koja je osmislila ‘malenu crnu haljinu’ za posebne prilike s kojom nikada nećete pogriješiti.

Često je provučena kroz krive konotacije, ali to ne znači da nije top odabir kada je riječ o posebnoj dozi glamura. Crna haljina je oličenje sofisticiranosti i profinjenosti koju ne možete dobiti s niti jednom drugom bojom.

Osim glamuroznih večernjih kombinacija, crna je pak odličan odabir i za dnevne outfite. Benefiti ove boje su što se ne primjećuje kako nosite isti komad, nikad vam neće dosaditi i uvijek ga možete različito kombinirati.

Crni statement komadi poput kaputa ili puffer jakne su vječni i kao takvi odlična investicija. Osim toga, crne chunky čizme u sinergiji s ostatkom kombinacije će dati posebnu urbanu notu. S ovom bojom ćete uvijek biti posebni, a nikada dosadni i upravo zbog toga se inspirirajte za najbolje jesenske kombinacije.

Učitati još
Zatvori