Stigli su prvi jesenski dani – vrijeme je za crne gležnjače

Stigli su prvi jesenski dani –
vrijeme je za crne gležnjače

Jedan od prvih modnih dodataka koji ćemo dodati u svoju garderobu za novu sezonu bez sumnje su udobne i svestrane čizme. Kao nezaobilazni dio svakog jesenskog i zimskog ormara, onaj jedan model istovremeno praktičnih i elegantnih čizama još jednom će biti naš prvi odabir u kreiranju jesenskih i zimskih kombinacija.

Nova sezona donijele je pregršt novih trendi modela među kojima su se kao prvi favoriti istaknule čizme do koljena, kaubojske čizme i čizme od materijala koji imitira zmijsku kožu. Ipak, prve jesenske kolekcije poznatih modnih kuća i brendovavratile su i onaj ultimativnih klasik i najbolji model koji možete dodati svojoj kolekciji – jednostavne, istovremeno nenametljive i cool crne gležnjače.

CRNE GLEŽNJAČE ZA NOVU SEZONU

Uvijek savršeni dodatak svakoj kombinaciji, ali daleko od predvidljivih i dosadanih modela, crne gležnjače ove sezone dolaze u nekoliko neodoljivih modela. Od ravnih klasičnih modela do elegancije visoke potpetice, od kaubojskih čizmama do gležnja u crnoj boji do modela ukrašenih trendi detaljima, nove kolekcije ponudile su savršeni model za svaki ormar. I dok ćemo ih na samom početku sezone nositi uz omiljenu prozračnu haljinu, s padom temperatura dodat ćemo im sve toplije slojeve – bez obzira koju odjevnu kombinaciju nosili, crne gležnjače ostati će konstanta u našem jesenskom i zimskom looku.

U nastavku donosimo najbolje crne gležnjače iz high end i high street ponude podijeljene na pet ključnih modela i trendova koji će obilježiti sezonu ispred nas.

KLASIČNE CRNE GLEŽNJAČE

Saint Laurent

Gianvito Rossi

Mango

Zara

H&M Premium Quality

H&M

Stradivarius

Aldo

Aldo

Dear Frances

NA VEZANJE

Bottega Veneta

Prada

Sezane

Massimo Dutti

H&M

Uterque

Aldo

Dr. Martens

IT MODEL SEZONE – KAUBOJSKE CRNE GLEŽNJAČE

Gianvito Rossi

Alexandre Birman

Mango

Massimo Dutti

Stradivarius

S VISOKOM POTPETICOM

Acne Studios

Sezane

Mango

Massimo Dutti

H&M Premium Quality

Zara

Prada

H&M

Aldo

Dear Frances

Dear Frances

UKRAŠENE TRENDI DETALJIMA

Jimmy Choo

Chloe

Sezane

Mango

Stradivarius

H&M

Zara

Uterque

Foto: Instagram, Dear Frances, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Stradivarius, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori