Mala crna torba – klasik koji volimo i ove jeseni

Mala crna torba – klasik koji
volimo i ove jeseni

Osnovu svakog ormara stvaraju vječni klasici i najjednostavniji basic modeli kojima se vraćamo iz sezone u sezonu i koji je uvijek iznova nameću kao savršeni početak ili kraj naših svakodnevnih klasika. Uz bijeli T-shirt i plave traperice, klasičnu košulju i malu crnu haljinu kao odjevne klasike, u svakom ormaru krije se i nekoliko modnih dodataka sa statusom klasika koji uvijek imaju svoje mjesto u našoj kolekciji, bez obzira na sezonu i uzbudljive nove trendi dodatke.

U svijetu cipela to su bijele tenisice i crne gležnjače, udobne i elegantne balerinke i klasične salonke, dok se na polici s torbama kao nezaobilazan dio svakog ormara ističe samo jedan model – mala crna torba.

MALA CRNA TORBA – VJEČNI KLASIK IZ SVIJETA MODNIH DODATAKA

Istovremeno klasična i moderna, crna torba jedan je od modnih dodataka od kojih nikad nećemo odustati i to s razlogom. Izuzetno jednostavna za kombiniranje i dovoljno prostrana da u nju stanu sve one nezaobilazne sitnice koje uvijek volimo imati nadohvat ruke, crnoj torbi vraćamo se baš svake sezone. I dok ćemo one velike modele zadržati za hektične dane kada sa sobom nosimo više stvari no obično, mala ili srednja velika crna torba gotovo uvijek je sve što trebamo.

Iako donosi onaj jednostavan spoj neutralne boje, jednostavne siluete i praktičnog karaktera, svijet malih crnih torba daleko je od monotonog – iz sezone u sezonu kolekcije modnih kuća, dizajnera i brendova donose nove modele koji se ističe različitim siluetama i zanimljivim detaljima.

NAJBOLJI MODELI ZA NOVU SEZONU

Nadolazeća jesenska sezona vraća nas omiljenim klasicima, ali donosi i nekoliko novih modela s trendi pomakom koji im daje vrlo moderan izgled – od popularnih bucket modela do okruglih torbi i klasika ukrašenih cool metalnim detaljima, opcija ima pregršt.

Kao savršeni izbor za dnevne i večernje, ležerne i formalne kombinacije, za klasičan i trendi, minimalistički eklektičan look, u nastavku donosimo svaki model male crne torbe koji ove jeseni možete poželjeti u svojem ormaru. Najbolji dio – koji god model odabrali, nosit ćete ga i svake sljedeće sezone.

Loeffer Randall

J.W. Anderson

Building Block

3.1. Phillip Lim

Mansur Gavriel

Building Block

Uterque

Uterque

Uterque

A.P.C. Atelier de Production et de Création

Chloe – Roy

Mansur Gavriel

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Victoria Beckham

J.W.Anderson – Disc

Marc Cross

Stella McCartney – Falabella

Chloe – Nile

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Need Supply Co., Net-a-porter, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori