Male crne haljine za sve prilike koje donosi prvi proljetni vikend

Male crne haljine za sve prilike koje
donosi prvi proljetni vikend

S prvim danom proljeća i službeno smo zakoračili u onaj topliji i sunčaniji dio godine kada će se u središtu svake garderobe još jednom naći svestrana i šarmantna haljina. Proljetne kolekcije naših omiljenih modnih brendova stigle su davno, a kao jedan od najpoželjnijih odjevnih komada istaknule su upravo haljine naših. Od mini do maxi silueta, od raskošnih modela ukrašenih volanima, izvezenim motivima i uzorcima do jednostavnosti minimalizma koji će spojiti pročišćene linije i neutralne boje te stvoriti neke od najsvestranijih modela haljina ove sezone, haljine će u velikom stilu zavladati proljetnom, ali i ljetnom sezonom.

I dok će trendi modeli unositi osvježenje i u naš proljetni ormar, klasici će biti onaj sigurni izbor s kojim ne možemo pogriješiti i koji uvijek volimo imati nadohvat ruke. Mala crna haljina ultimativni je klasik čak i tijekom tople sezone.

MALA CRNA HALJINA ZA TOPLE DANE

Jednostavna, elegantna i nevjerojatno svestrana, crna haljina stvara istovremeno decentni i efektni look, a nova sezona donijela joj je bezbroj novih lica u predivnim proljetnim i prvim ljetnim modelima. Najpoželjnije crne haljine ove će se sezone istaknuti otvorenim leđima i otkrivenim ramenima, volanima i gumbima u kontrastoj boji, lepršavim mini i elegantnim midi krojevima. Najbolji dio gotovo svake crne haljine za proljeće, izuzev onih najležernijih i onih najsvečanijih modela, je da će se uz pomoć samo nekoliko modnih detalja i trikova lako transformirati u opuštenih dnevni, ali i elegantni večernji look zbog čega će biti ne samo savršeni svakodnevni izbor, već i jedan od najpopularnijih vikend favorita.

CRNA HALJINA U 33 NOVA MODELA

Za ležerni look s dozom elegancije, poslovnu kombinaciju s kojom ne možete pogriješiti, zavodljivi večernji outfit ili za baš svaku priliku koju vam donose proljetni vikendi, od opuštene subote do onih posebnih prilika i svečanosti, u nastavku donosimo izbor najboljih novih modela male crne haljine iz proljetnih kolekcija modnih kuća, dizajnera i high street brendova.

Twinset

H&M

Materiel

Mango

Sézane

Marina London

H&M

Marina London

Sézane

H&M

Victoria Beckham

Zara

Vero Moda

Equipment

H&M

Sézane

Sézane

Mango

Mango

COS

Marina London

COS

Twinset

Marina London

Warehouse

Whistles

Hatch

Deitas

Zara

Twinset

Pinko

Pinko

La Collection

Foto: Instagram, Asos, H&M, Mango, Marina London, Pinko, Sezane, Twinset, Zara

Učitati još
Zatvori