Najbolji odjevni komad koji možemo dodati u zimski ormar u dvadeset novih modela

Najbolji odjevni komad koji možemo dodati u zimski ormar u dvadeset novih modela

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ???? ???? (@emmahill)

Elegantan, zatvoreni i samozatajni klasik jesenske sezone s dozom suptilnog seksipila ponovno se vraća u naše ormare. Od oversized siluete i voluminoznog okovratnika do užih modela i okovratnika koji prati liniju vrata i ističe njegovu eleganciju, crna dolčevita je jedan od omiljenih komada u kojem ćemo poželjeti provesti zimu.

CRNA DOLČEVITA – KLASIK U ZIMSKOM ORMARU

Uz statement modele obojane najnovijim modnim trendovima, i u svijetu dolčevita omiljeni zimski klasik obojen je najtamnijom neutralnom bojom – crnom. U jednom od svojih brojnih modela, u kojima se spajaju različiti krojevi i decentni detalji ili naglašene teksture, crna dolčevita će biti odgovor na svaku modnu dvojbu od početka jeseni do prvih proljetnih dana. U toploj vuni ili finom kašmiru, crna dolčevita u svaki zimski ormar unosi svestranost koja stvara bezbroj različitih kombinacija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SARA CRAMPTON (@harperandharley)

Crna dolčevita u jesenskoj garderobi odigrat će brojne ulogu. Osim kao savršena podloga za omiljene haljine, kombinezone ili topove bez rukava, crna dolčevita ističe se kao izbor uz koji vam ne treba mnogo da bi u njoj izgledali sređeno. S naglašenom dozom elegancije i mnogo suptilinijom dozom seksipila, crna dolčevita unutar jesenskih ležernih, poslovnih i večernjih kombinacija savršeno će pristajati svakom favoritu iz jesenskog ormara. Dolčevita u crnoj boji zasigurno su najsvestraniji odabir koji unosi element elegancije i topline u svaku kombinaciju s dolčevitom u glavnoj ulozi. Za ležerane kombinacije savršeni odabir bit će oversized modeli koji su i ove zime utjelovljenje savršenog cosy komada.

Gdje već možete pronaći najbolje crne dolčevite za zimske dane ispred nas? Od high streeta do high enda, od cijena koje ne prelaze sto kuna do onih koje prelaze tisuću, najbolje modele izdvojili smo u nastavku.

Asos Design

Bershka

Chloe

COS

Ellery

Esprit

H&M

Iro

Mango

Massimo Dutti

New Look

Sezane

Stella McCartney

& Other Stories

& Other Stories

Tom Ford

Toteme

Victoria, Victoria Beckham

Weekday

Weekend Max Mara

Zara

Foto: Instagram, Bershka, COS, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Sezane, Weekday, Weekend Max Mara, Zara, & Other Stories

Učitati još
Zatvori