Prekrasan kaput koji svi žele imati i stalno se rasprodaje posljednjih tjedana

Prekrasan kaput koji svi žele imati i stalno
se rasprodaje posljednjih tjedana

Pronaći dobar kaput u posljednjih nekoliko godina postala je skoro pa lutrija. Neki modeli osvoje nas dizajnom, krojem, no vrlo brzo pokaže se da koliko koštaju, toliko i vrijede. Kvaliteta u tom slučaju definitivno ne prati dopadljiv dizajn i nađemo se s još jednim komadom u svojoj garderobi koji ne samo da ne izgleda nimalo reprezentativno, već je i nakon jedne sezone nošenja spreman za otpad. S druge strane imamo sve one predivne dizajnerske kapute koji zadovoljavaju sve naše uvjete, no po pitanju budžeta su nam vrlo često nedodirljivi.

High street brend s provjereno dobrom kvalitetom

Negdje točno između jedne i druge kategorije, ove se sezone smjestio naš omiljeni COS, H&M-ov sestrinski brend koji po nešto višim cijenama izbacuje zbilja odlične komade. Riječ je o dobrim materijalima, promišljenim krojevima i bezvremenskom dizajnu koji nam garantira da će se određeni odjevni model u našoj garderobi zadržati mnogo dulje od prosječnog trenda.

Savršeni COS kaput za zimu

COS ove sezone u svojoj kolekciji ima fantastične klasične kapute, a jedan od njih zapalio je modnu scenu. Riječ je o klasičnom preklopnom modelu koji dolazi u podjednako klasičnim bojama, no čini se kako je upravo ta njegova univerzalnost učinila da preko noći postane veliki bestseller brenda.

Radi se o jednom od onih kaputa na koje možemo računati u bilo kojoj prigodi, bila ona ležerna, poslovna ili svečana, a osim toga toliko je klasičan da će jednako aktualan biti danas i za 10 godina. Jednostavno rečeno, model je to za sva vremena, čija privlačnost baš nikada ne blijedi. Kaput se posljednjih tjedana stalno rasprodaje i dolazi u crnoj, mornarski plavoj, bež i boji devine dlake. Cijena mu iznosi 225 eura i svako malo dolaze nove zalihe, pa svakako s vremena na vrijeme škicnite u COS webshop, ako vam se ovaj model jako dopao.

Foto: COS

Učitati još
Zatvori