Što se ovih dana nosi na ulicama Kopenhagena?

Što se ovih dana nosi na
ulicama Kopenhagena?

Copenhagen-str-RS18-3190

Tjedan mode u Kopenhagenu je otvorio novu modnu sezonu. Prije no što će se svjetska modna elita skupiti na revijama u Parizu, New Yorku, Londonu i Milanu, skandinavski modni dizajneri predstavili su svoje kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2018. Osim ljetnih komada i novih trendova za sljedeću ljetnu sezonu postavljenih na modni pistama tjedna mode u Kopenhagenu, na uličnoj modnoj pisti Skandinavke su još jednom plijenile pažnju svojim osebujnim stilom.

Copenhagen-str-RS18-1805

JESENSKI MODNI TRENDOVI S ULICA COPENHAGENA

Iako su donedavno Skandinavke bile prepoznatljive po minimalističkoj estetici i kombinacijama stvorenih od jednostavnih komada i neutralnih boja, u posljednjih nekoliko godina skandinavska street style scena doživjela je pravu malu modnu revoluciji. Njihovi odabiri su sve odvažniji, a uz uvijek prisutne basic komade, Skandinavke su unutar svojih kombinacija uklopile najnovije modne trendove. U posljednja dva dana na uličnoj modnoj pisti u Kopenhagenu omiljeni ljetni favoriti spojili su se s jesenskim trendovima i najavili novu sezonu ispred nas. Plava košulja klasičnog kroja, crni i traper komadi još uvijek su njihovi favoriti, baš kao i istovremeno sređeni i ležeran izgled.

Copenhagen-str-RS18-1637

Od nadolazećih jesenskih trendova Skandinavke su na ulicama Kopenhagena istaknule sve nijanse crvene boje, od klasične jarke crvene do njenih zagasitih, bogatih tonova. Dozu ležernosti zadržale su odabirom obuće. Bijele tenisice i natikače krasile su većinu viđenih kombinacija. U odabiru ostalih modnih dodataka Skandinavke su posegnule za trendi modelima. Pletene i mrežaste torbe, retro sunčane naočale i decentan zlatni nakit savršeno su nadopunili svaku kombinaciju.

Pogled na najbolje street style kombinacije s tjedna mode u Kopenhagenu donosimo vam u nastavku.

Copenhagen-str-RS18-0102

Copenhagen-str-RS18-0473

Copenhagen-str-RS18-1955

Copenhagen-str-RS18-1076

Copenhagen-str-RS18-1868

Copenhagen-str-RS18-1379

Copenhagen-str-RS18-0892

Copenhagen-str-RS18-1338

Copenhagen-str-RS18-0983

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori