5 cool svjetskih modnih brendova koje kupujemo u Zagrebu

5 cool svjetskih modnih brendova
koje kupujemo u Zagrebu

Zagreb je unazad nekoliko godina apsolutno procvjetao kada su u pitanju inozemni modni brendovi koje volimo.

Sve one modne marke koje smo običavale gledati na internetu i društvenim mrežama, jedna za drugom polako su počele osvajati hrvatsku metropolu. Danas na centralnim lokacijama po gradu imamo priliku doživjeti ultimativno shopping iskustvo, omogućeno zahvaljujući omiljenim zagrebačkim concept storeovima, koji iz sezone u sezonu u Hrvatsku donose ono najaktualnije – i najcool – od svjetske modne scene. Ako se pitate koje su to adrese, to su redom Clan Store, Magali Concept Store, Indigo Store i Garderoba Store, profinjene modne meke na domaćem terenu koje itekako imaju oko za buying vrućih modnih komada čija je popularnost na vrhuncu. U nastavku smo izdvojile neke trenutno ‘hot’ brendove koje ćete pronaći upravo na visoko frekventnim zagrebačkim ulicama i adresama.

Anine Bing

Američka dizajnerica danskih korijena, Anine Bing, jedna je od najcool žena modne scene današnjice i svakako ju vrijedi pratiti na Instagramu, naravno ako to dosad već niste učinili. Osvojit će vas estetikom svojih fotografija, kao i chic stilom, a sve što ona jest, što živi i predstavlja, objedinjeno je i u njenom istoimenom modnom brendu Anine Bing, za kojim cool cure i žene doslovno luduju. Ako i vi imate svoje Anine Bing komade na listi želja ili se jednostavno želite upoznati s brendom izbliza, sada to možete učiniti zahvaljujući Magali Concept Storeu u Dežmanovom prolazu.

Zimmermann

Magali Concept Store u svojoj ponudi ima još jedan izvrstan modni brend, koji svoje nove kolekcije redovito plasira na ovoj chic adresi u Dežmanovom. Riječ je o australskom Zimmermannu, čije ljetne haljine jednostavno nemaju premca. Trendi, romantičan dizajn malo koju ženu ostavit će ravnodušnom, a Zimmermann komadi stvoreni su za skoro svaku priliku, bilo da u njima provodite opuštene trenutke svog ljetovanja ili vam je potreban showstopper komad za svečani event.

Gia Borghini

Potencijalno najrelevantniji modni launch u Hrvatskoj ove godine, dogodio se zahvaljujući Indigo Storeu, koji se također smjestio u Dežmanovom prolazu. Na domaći teren tako je stigao brend najpopularnijih ženskih cipela trenutno – Gia Borghini. Gia Borghini x Rosie Huntington-Whiteley i Gia Borghini x Pernille Teisbaek kolekcije, pokazale su se velikim komercijalnim uspjehom i doslovno zaludile brojne svjetske trendseterice, pa sada skoro ne prođe dan, a da neku modnu facu ne spazimo u njenom omiljenom modelu Gia Borghini čizama ili sandala. Svi ovi ‘it’ stilovi cipela sada su dostupni u Indigu!

Solace London

Founded by friends and creative collaborators Ryan Holliday-Stevens and Laura Taylor in 2013, Solace London is the British label responsible for fusing futurism with contemporary tailoring. Graphic, bold and yet wearable, collections of patterned dresses and separates are sumptuously cut for precise sophistication. Ultra-modern and feminine, Solace London is the confident woman’s brand.

Zagrebački Clan Store zaslužan je za dovođenje jedne izuzetno chic modne marke s twistom koja nam originalno stiže iz Velike Britanije. Solace London brend je osnovan 2013. godine od strane prijatelja Ryana Holliday-Stevensa i Laure Taylor. Vrlo brzo po pokretanju brenda, ovaj je dvojac postao prepoznatljiv po modnoj fuziji futurizma i suvremenog krojenja odjeće. Smjelo, ali nosivo, postala su dva pojma koja savršeno opisuju Solace London kreacije. Na ovogodišnjoj Dori, primjera radi, u svojoj voditeljskoj ulozi nosila ih je naša pjevačica Franka, a mi smo u Clanu pronašle još mnogo sjajnih Solace London komada za kojima će se okretati glave u svakoj svečanoj prigodi.

By Malene Birger

Za kraj smo ostavile jedan klasik, po čiju dozu dobre skandi mode dolazimo u Garderoba Store u Martićevoj ulici. By Malene Birger bezvremenski je omiljen brend čiji komadi nikada ne gube svoj sjaj. Poznat po modernim klasicima, iz sezone u sezonu oduševljava nas svojom odjećom; njenim materijalima, krojevima, detaljima i kvalitetom. By Malene Birger stvara komade koji će se u našoj garderobi zadržati dugo vremena i svaki put kada ih izvučemo iz ormara biti nam od važnosti i vrijednosti. I baš zato, Garderoba je nezaobilazna adresa za vrhunski skandi dizajn.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori