Cool dnevne kombinacije za posljednje svibanjske dane

Cool dnevne kombinacije za
posljednje svibanjske dane

@taylranne

Ispred nas su posljednjih svibanjski dani koji će najaviti mjesec lipanj i dugo, toplo ljeto. U naše ormare, posljednji dani svibnja unijet će prve ljetne trendove, odjevne komade i modne dodatke. U spoju s proljetnim modnim favoritima, ljetni trendovi i modeli osvježit će našu garderobu i stvoriti svakodnevne kombinacije s cool faktorom. Odgovor na pitanje kako nositi proljetne i ljetne odjevne komade i modne dodatke u jednostavnim, ali efektnim kombinacijama za svaki dan pronašli smo na Instagram profilu modne influencerice Taylr Anne.

S prepoznatljivom kalifornijskom neopterećenošću, ležernim pristupom i cool prizvukom, kombinacije Taylr Anne savršena su outfit inspiracija za tople proljetne dane.

@taylranne

COOL KOMBINACIJE ZA SVAKI DAN

Biranje odjevne kombinacije jedna je od svakodnevnih rutina u kojoj ćemo uvijek birati ono jednostavno, praktično i poznato, a čiji će rezultat nerijetko biti osjećaj monotonije. Predvidljive i uvijek slične odjevne kombinacije ne samo da će izuzeti onaj najbolji dio modnog svijeta i osobnog stila, zaigranost unutar ormara, već će utjecati i na naše samopouzdanje, kreativnost i motivaciju. Kako uz pomoć tek nekoliko jednostavnih modnih trikova unijeti dašak svježine u odjevne kombinacije, ali i početak dana?

Jednostavne stilističke trikove pronašli smo u odjevnim kombinacijama modne influencerice i blogerice Taylr Anne. Iza njezinih istovremeno jednostavnih i efektnih kombinacija krije se spoj modernih klasika i basic komada koji se nalaze u baš svakom ormaru. Kako Taylr Anne uspijeva izgledati cool čak i kada nosi običan T-shirt i traperice ili jednako jednostavan spoj topa i midi suknje? Efektni modni dodaci njezin su omiljeni trik koji u trenu transformirati svaki look, dok monotoniju neutralne palete boja razbija dodatkom pastelnih tonova i jarkih boja.

@taylranne

Od šarmantne marame u kosi i najpoželjnijih cipela za ljetnu sezonu do trendi odjevnih komada spojenih s ležernim modelima poput traperica i T-shirta, dozu inspiracije za posljednje svibanjske dane pronađite u kombinacijama popularne blogerice koje smo izdvojili u nastavku.

@taylranne
@taylranne
@taylranne
@taylranne
@taylranne
@taylranne
@taylranne
@taylranne
@taylranne
@taylranne
@taylranne

Foto: Instagram (@taylranne)

Učitati još
Zatvori