Omiljene Converse tenisice u 15 modela i 25 kombinacija za proljeće

Omiljene Converse tenisice u 15 modela i
25 kombinacija za proljeće

U svakoj modnoj sezoni, cipele su omiljeni modni dodatak. I dok ih njihova praktična strana čini nezaobilaznim dijelom baš svake kombinacije, njihov efektan izgled čini ih neodoljivim modnim dodatkom koji može začiniti i najjednostavniji proljetni outfit. Ako u spoj praktičnog i efektnog dodamo i udobno, pronašli smo svoj savršeni par cipela. Ispred nas je nova sezona što znači da je vrijeme da u središte svojih ormara dodamo novi par. Izbor modela i ove je godine raskošan, no tek nekoliko ključnih modela cipela bit će dovoljno da stvorite savršenu kolekciju cipela za proljeće i u njoj pronađete odgovor za svaku kombinaciju i priliku.

Model koji ćemo ovog proljeća nositi na bezbroj različitih načina su jedne od najpopularnijih tenisica ikad.

Omiljene proljetne cipele koje ćemo nositi svaki dan

Najležerniji i najudobniji par cipela u svakoj će proljetnoj kolekciji i garderobi i ove godine biti tenisice. Od jednostavnih i uvijek popularnih bijelih tenisice do chunky modela koji donose zanimljive kombinacije boja, izbor modela i ove je godine i više nego raznolik. Ipak, kao jedne od najpopularnijih istaknut će se jednostavne Converse Chuck Taylor All Star tenisice, popularno zvane Starke.

Mala povijest Converse Chuck Taylor All Star tenisica

Priča o omiljenim Starkama je počela 1917. godine kada je Converse predstavio svoju tenisicu za košarku. 1922. godine američki košarkaš Chuck Taylor zatražio je od Conversa redizajn tenisice s fokusom na bolju fleksibilnost i podršku. Nakon što je Converse na redizajnirani model tenisica dodao Taylorov potpis na gležnju, postale i ostale poznate kao Converse Chuck Taylor All Star tenisice. Do 1960-ih godina, Converse je pokrivao između 70% i 80% tržišta košarkaških cipela. Tijekom 1970-ih, sve više košarkaša nosilo je tenisice drugih brendova i popularnost Starki drastično je pala. Ipak, u 1980-im Converse Chuck Taylor All Star tenisice vraćaju se u ulozi casual obuće.

Koje ćemo Starke nositi u 2022.?

Kao omiljeni ležerni par cipela, Converse Chuck Taylor All Star tenisice su se u modnom svijetu i našim garderobama zadržale sve do danas. Iako svake godine Converse predstavlja nekoliko novih modela, kao najpopularnije još uvijek se ističu niske i visoke crno-bijele Starke.

Uz crno-bijele Starke, koje ćemo ove godine nositi i s platformom, modeli u crvenoj i plavoj boji također će biti na listi popularnih modela. Ako tražite odmak od klasičnog i predvidljivog, naš prijedlog su Converse Chuck Taylor All Star tenisice u ružičastoj i bež boji te modeli s izvezenim crvenim usnama.

Kako ćemo nositi Starke nositi u 2022.?

Od jednostavnih, monokromnih kombinacija primjerenih za svaku priliku, ultimativnog ležernog spoja T-shirt majice i traper hlača do proljetnih haljina i trendi modela, starke će super pristajati svakodnevnim kombinacijama. U nastavku vam donosimo nekoliko outfit ideja.

Chuck Taylor All Star Classic
Chuck Taylor All Star Classic
Chuck Taylor All Star Classic
Chuck Taylor All Star Classic
Chuck Taylor All Star Classic
Chuck 70 Embroidered Lips
Chuck 70 Embroidered Lips
Chuck 70 Vintage Canvas
Chuck 70 Vintage Canvas
Chuck Taylor All Star Platform
Chuck Taylor All Star Classic
Chuck Taylor All Star Classic
Chuck Taylor All Star Classic
Chuck Taylor All Star Classic
Chuck Taylor All Star Classic
Učitati još
Zatvori