Najljepši komadi za svečane prilike dolaze u nijansama ružičaste

Najljepši komadi za svečane prilike
dolaze u nijansama ružičaste

Pravi proljetni dani su stigli što znači samo jedno – vrijeme je za druženja i proslave, poslovne sastanke i kulturna događanja. Proljetna sezona uvijek donosi nekoliko posebnih prilika koje će unutar svake garderobe tražiti nekoliko posebnih modnih favorita. Od vjenčanja i maturalnih večeri do poslovnih sastanaka i različitih oglašavanja, savršeni izbor za sve posebne prilike koje donosi proljeće ovog ćemo ljeta pronaći u najefektnijim nijansama ružičaste boje.

Upravo se elegantni odjevni komadi u ružičastoj boji nalaze u središtu nove kolekcije modnog brenda Comma.

Comma kolekcija za sve posebne prilike koje donosi proljeće

Modni brend Comma poznat je po elegantnim krojevima, kvalitetnim materijalima i modernom dizajnu. Svaki mjesec u trgovinu stižu nove kolekcije koje se međusobno nadopunjuju. Comma nudi odjeću za sve žene koje se u svojoj odjeći žele istaknuti i osjećati ugodno i samopouzdano. Svake sezone tako donosi modele koje žene mogu nositi u svim prilikama – 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, za sve prigode.

Nakon prvih proljetnih noviteta za svakodnevne kombinacije, Comma je u svojoj novoj kolekciji predstavila odjevne komade namijenjene onim posebnim prilikama u kojima ćemo tražiti dodatnu dozu elegancije i samopouzdanja.

Kako bi kreirala svečane modele modernog izgleda, Comma je svoju prepoznatljivu kvalitetu i eleganciju spojila s najfinijim laganim materijama i nijansama ružičaste od kojih se kao ona najzastupljenija ističe efektna magenta. Jarka ružičasta odlično izgleda u nekoliko različitih odjevnih komada.

Za sve svečanosti, savršeni izbor bit će ružičaste haljine i kombinezoni uz koje će vam trebati tek nekoliko modnih dodataka za savršeni look. Ružičaste haljine i kombinezoni bit će super izbor i za važne poslovne prilike, kao i brojna proljetna događanja. Kada govorimo o poslovnim sastancima i drugim sličnim prilikama, sve ljubiteljice klasike s modernim pomakom svog će favorita pronaći u moćnom odijelu magenta boje. Ako tražite svečani look s dozom ležernosti i trendi prizvukom, oduševit će vas Comma komplet cvjetnog uzorka koji spaja prozračnu bluzu kratkih rukava i midi suknju.

Naše favorite donosimo u nastavku, a sve divne modele u nijansama ružičaste otkrijte u Comma trgovinama i na službenoj stranici comma-store.eu.

Top 7 svečanih modela u ružičastoj boji

Foto: Comma

Preporuka

Zatvori