Od odijela do efektne haljine – poslovni komadi nikad nisu izgledali bolje

Od odijela do efektne haljine – poslovni
komadi nikad nisu izgledali bolje

Ožujak je mjesec koji će obilježiti kreiranje garderobe za novu sezonu. Kako bismo kreirali savršenu proljetnu garderobu u kojoj ćemo lako pronaći modni odgovor na svaku priliku, u svojim ćemo ormarima okupiti najbolje odjevne komade i modne dodatke. U središtu nove garderobe istaknut će se oni modeli u kojima provodimo najviše vremena, a za mnoge žene to su svestrani i elegantni poslovni komadi s urbanim pomakom.

Poslovna garderoba za proljetnu sezonu

U središte našeg poslovnog looka vratit će se klasični krojevi i jednostavne siluete, no u potpuno novom izdanju i s dodatkom nekoliko neočekivanih novih favorita. Spoj klasičnog i suvremenog te kombinacija poznatog i neočekivanog razlozi su zbog kojih će poslovna garderoba ovog proljeća izgledati bolje no ikad!

Savršene modele za proljetni poslovni look pronašle smo u kolekciji s potpisom modnog brenda Comma.

Urban United – poslovni look na Comma način

Njemački modni brend Comma, koji obožavaju žene koje njeguju ženstven i moderan look, predstavio je proljetnu kolekciju. Naziva Urban United, nova Comma kolekcija posvećena je odjevnim komadima stvorenim za svakodnevne poslovne kombinacije u kojima ćemo izgledati sređeno, a osjećati se ugodno i ženstveno.

U središtu kolekcije nalazi se spoj ugodnih i laganih materijala i laskavih krojeva, dok joj dozu proljetne svježine i trendi pomak daje paleta boja koja spaja zemljane nijanse poput prljavo bijele i boje pijeska sa svijetloplavom i ružičastom.

Koji će Comma modeli obilježiti poslovnu garderobu za proljetnu sezonu? Ključni odjevni komad u svakoj proljetnoj garderobi bit će bluza, a Comma ju donosi u nekoliko različitih izdanja – klasičnom, kratkom i dugom. Unutar poslovnih kombinacija, bluzu ćemo kombinirati sa blejzerom za klasični look ili s trapericama za ležerni look, a nosit ćemo ju i ispod haljina bez rukava. Elegantna haljina modernog izgleda također je jedan od modela stvorenih za proljetni poslovni look koji, u pregršt odličnih modela, možemo pronaći u novoj Comma kolekciji. I za kraj – odijelo, naravno! U najljepšim proljetnim bojama ili s trendi pomakom u detaljima, Comma je kreirala savršeno proljetno odijelo koje ćemo obožavati nositi.

Naše favorite iz nove Comma kolekcije izvdojile smo u nastavku, a sve modele idealne za svaku proljetnu poslovnu garderobu možete pronaći na comma-store.eu i u najbližoj Comma trgovini.

Comma blejzer 1099.00kn
Comma košulja 639.00kn
Comma hlače 729.00kn
Comma haljina 1059.00kn
Comma blejzer 1099.00kn
Comma hlače 799.00kn
Comma blejzer 1099.00kn
Comma hlače 729.00kn

Foto: PR

Preporuka

Zatvori