Stigli su prvi party modeli kao stvoreni za blagdansku sezonu

Stigli su prvi party modeli kao
stvoreni za blagdansku sezonu

S prvim danima mjeseca prosinca zakoračit ćemo u blagdansku sezonu koja će našu svakodnevicu učiniti mrvicu čarobnijom i glamuroznijom. I dok će se za blagdansku čaroliju pobrinuti sjaj lampica koje će uskoro okititi ulice i domove, za blagdanski glamur unutar naših ormara pobrinut će se efektni odjevni komadi.

Jedan od razloga zbog kojih se svake godine iznova veselimo blagdanskom razdoblju su brojna druženja, tulumi i svečanosti koje donosi. Od opuštenih druženja s obitelji preko poslovnih domjenaka do ludih tuluma s prijateljima, razloga za izlazak tijekom blagdana nam neće nedostajati.

Svi blagdanski tulumi i svečanosti u našim će ormarima tražiti nekoliko onih posebnih odjevnih komada koji će stvoriti jednostavne, ali efektne kombinacije u kojima ćete se osjećati i izgledati fantastično.

Stigli su prvi party komadi i izgledaju odlično

Za casual look s dozom blagdanskog glamure i za sjajne i efektne kombinacije u kojima neće proći nezamijećeno ni na jednom zimskom tulumu, najnovija Comma kolekcija donijela je sve ključne modele koje možemo poželjeti u svojoj blagdanskoj party garderobi.

Comma ‘Celebrate’ kolekcija u bakrenim tonovima

Modni brend Comma je svoju najnoviju kolekciju posvetio upravo blagdanskoj sezoni u kojoj neće nedostajati razloga za slavlja. Od prvih blagdanskih tuluma do grandioznog finala koje donosi doček Nove godine, Comma noviteti savršeno će odgovoriti na izazov kombinacija za blagdanske tulume u kojima uvijek želimo izgledati svečano, glamurozno i efektno, ali se istovremeno osjećati ugodno i opušteno.

U središtu Comma blagdanske kolekcije i naše blagdanske garderobe ove će se godine istaknuti raskošni bakreni tonovi. U svijetlim ili zagasitim tonovima, u spoju s kožom, baršunom ili šljokicama, bakrena boja će ove godine biti savršeni početak zimske party garderobe i savršeni izbor za novogodišnji outfit o kojem nikad nije prerano početi razmišljati.

Među ključnim Comma novitetima u bakrenim nijansama u kojima ćemo provesti blagdansku sezonu i dočekati 2022. istaknuli su se efektni komplet od kože, blejzer od baršuna, top s tankim naramenicama i detaljima od čipke te trendi modeli sa sjajnim nitima i šljokicama. Spojeni zajedno ili u kombinaciji s party klasicima koji se već nalaze u našoj garderobi, ovi će modeli bez sumnje biti najsjajnija zvijezda svakog blagdanskog tuluma.

Izbor najbolji modela iz Comma ‘Celebrate’ kolekcije donosimo u nastavku, a sve ih možete pronaći na comma-store.eu ili u najbližoj Comma trgovini.

Foto: Comma

Učitati još
Zatvori