Stigla je nova kolekcija torbica za proljeće koje Hrvatice obožavaju

Stigla je nova kolekcija torbica za
proljeće koje Hrvatice obožavaju

Svi se sjećamo dobrih, starih vremena u kojima smo s obitelji i prijateljima znali otputovati na vikend izlete u Italiju kako bismo obavili dobar shopping. Iako su zlatna doba nekih modnih prijestolnica poput Trsta koji nam je ujedno i najbliži danas definitivno iza nas, ne možemo osporiti činjenicu da je Italija i dalje centar proizvodnje vrhunskih modnih dodataka. U našem susjedstvu i dalje je moguće pronaći sjajne cipele i torbice koje osvajaju i dizajnom i kvalitetom, a primjer brenda koji je naročito osvojio naša srca posljednjih godina definitivno je Coccinelle, čije su torbice posebno popularne na ulicama hrvatskih gradova.

Coccinelle torbe za proljeće 2021.

Coccinelle kožne torbice iz sezone u sezonu osvajaju nas svojim modernim dizajnom i kolekciju za kolekcijom izazivaju uzbuđenje oko dolaska novih modela u prodaju. Iznimka neće biti ni proljeće 2022., sudeći po najnovijoj Coccinelle kolekciji koja donosi najbolje od postojećih modela u novim bojama, kao i onih sasvim novih.

Obratite pozornost na modele CoccinelleCosima, Ophelie de Jour i Marquise, koji će privlačiti najviše pozornosti s dolaskom najtoplijih dana, jer dolaze u novim uzbudljivim oblicima, kao i s efektnim detaljima. Paleta boja u kojima dolaze nove Coccinelle torbe za proljeće 2022. donosi infuziju svježine u svaki ženski ormar, počevši od sasvim svijetlih tonova, bijele i bež boja, pa do vibrantnih nijansi tirkizne i narančaste boje.

Mnogi od ovih modela već se mogu pronaći u prodaji i u Hrvatskoj, u Karla trgovinama, a osim ondje, tu je i Coccinelle webshop koji dostavlja iz Italije.

Foto: Coccinelle

Učitati još
Zatvori