City Mix & Match: Modni dodaci bez kojih se ovog proljeća ne može

City Mix & Match: Modni dodaci bez
kojih se ovog proljeća ne može

city-mix-and-match-modni-dodaci-2

Hit modni dodaci za proljeće

Kako se formiraju trendovi odjevnih predmeta unutar garderobe, spremno ih prate i trendovi na polju modnih dodataka. Svako proljeće ima svoju razigranu priču, a ove godine jasno su se iskristalizirala tri velika trenda.

Jedan od njih su marame, koje su se polako na tron počele uspinjati prošle sezone, no u toplim danima koji nam slijede voljet ćemo ih više nego ikad. U kosi, oko vrata, oko glave, mogućnosti su bezbrojne. Prate ih predimenzionirane naušnice u različitim oblicima u kojima uživamo u svim prilikama te tanki, gotovo neprimjetni lančići koje nosimo u slojevima.

U nastavku donosimo naša najdraža tri trenda što se modnih dodataka tiče, a sve ćete ih na jednom mjestu naći na platformi City Mix & Match.

Marame oko vrata i u kosi

city-mix-and-match-modni-dodaci-5

Prošlog smo ih ljeta na plaži obožavali jer marame su savršeni S.O.S modni dodatak za kojim možemo posegnuti i u trenu na stylish način maknuti kosu s lica. Tada su, nakon nekoliko sezona stagnacije s novim žarom još jednom ušle u naše živote, a čini se kako ćemo ih u novoj sezoni nositi u svim mogućim prilikama. Svilene i s najrazličitijim uzorcima mogu postati okosnica cijelog outfita ili mu dati onaj završni touch. Jer i najjednostavniji look poput traperica, bijele majice i balerinki uz maramu oko vrata ili u kosi postaje pravi street style moment.

Stylish dame prigrlile su ovaj trend te su se počele poigravati maramom kao must have dodatkom vežući ju na najrazličitije načine: oko vrata, umjesto remena, upletenu u pletenicu, oko glave, pa čak i na torbi. Inspirirajte se našim prijedlozima, odlučite se za favorita i iskušajte jedan od najvećih proljetnih trendova.

Springfield, 50 kn

Springfield, 50 kn

Mango, 79,90 kn

Mango, 79,90 kn

Carpisa, 59 kn

Carpisa, 59 kn

Bershka, 49,90 kn

Bershka, 49,90 kn

Predimenzionirane naušnice

city-mix-and-match-modni-dodaci-4

Ono što su do prije nekoliko godina bile statement ogrlice, sada su statement naušnice: velike, bogato dekorirane i tako upečatljive. Glomazne naušnice ove su sezone doživjele veliki come back i modno pravilo glasi – što veće i upadljivije to bolje. Naušnice koje će obilježiti novu sezonu jesu velike i upadljive, ali i vrlo ‘fashion’ i nose se od jutra do mraka uz sve kombinacije, od jeansa, preko poslovnih kostima do večernjih haljina.

U ove naušnice zaljubit bi se zapravo mogle i minimalistice, koje bi svoje jednostavne, pročišćene i stroge krojeve odjeće neutralnih boja upotpunjavati mogle samo jednim detaljem – velikim i dugačkim naušnicama, izvedenim u zlatu, srebru ili nekoj jarkoj boji poput crvene.

H&M, 69,90 kn

H&M, 69,90 kn

Aldo, 120 kn

Aldo, 120 kn

Zara, 79,90 kn

Zara, 79,90 kn

Dast, Crystal Vision, 410 kn

Dast, Crystal Vision, 410 kn

Ogrlice u slojevima

city-mix-and-match-modni-dodaci-1

Još prije nekoliko sezona bogate statement ogrlice privlačile su naše poglede i sve smo ih s istom strašću obožavale nositi i njima podizati jednostavne outfite. Ipak, ove sezone priča se promijenila, moda je postala glasnija, printevi i boje su zasjeli na tron, a ogrlice kao da su se posramile. No s tankim decentnim ogrlicama nije nestao i statement izričaj – naime one se sad nose u velikom broju, nanizane u slojevima i o svojoj vlasnici opet pričaju modnu priču.

Popularni layering trend vlada još od prošlog ljeta, volimo ga i zimi s pletivom, a jedva čekamo proljeće i tanke lepršave materijale da pokažemo svoje privjeske oko vrata. Savršeni niz ogrlica možete stvoriti sami uz pomoć omiljenih komada koji se već nalaze u vašoj kutiji za nakit. Ipak, popularnost ovog načina nošenja ogrlica potaknula je popularne high street brendove, ali i luksuzne modne kuće da stvore ogrlice koje već donose nekoliko pomno biranih i savršeno usklađenih nizova.

Swarovski, 749 kn

Swarovski, 749 kn

Skagen, Krona, 450 kn

Skagen, Krona, 450 kn

Pull & Bear, 29,90 kn

Pull & Bear, 29,90 kn

city-mix-and-match-modni-dodaci-pandora-545-kn-3

Pandora, 545 kn

Sve izdvojene komade za proljetnu garderobu možete pronaći u trgovinama City Centera one.

Foto: ImaxTree, Aldo, Pandora, Springfield, Carpisa, Pull & Bear, Swarovski, Skagen, Dast, H&M

Učitati još
Zatvori