Top haljine iz jesenskih kolekcija

Top haljine iz jesenskih
kolekcija

Haljina je jedan od onih vječnih komada bez kojeg ne može niti jedna garderoba biti kompletirana. Nosimo ih kroz sva godišnja doba i sve vremenske prilike, samo se drugi odjevni komadi i modni dodaci prilagođavaju. Ta ljubav prema svestranom komadu nikad neće ni prestati jer svako jutro kada neodlučno stojimo ispred ormara pitajući se što odjenuti – kao odgovor će se najlakše nametnuti najdraža haljina. Za top jesensku kombinaciju dovoljan je samo aktualan model i mala nadogradnja.

Kakve se haljine nose ove jeseni?

Kako svaka sezona sa sobom nosi nove trendove, tako i ove jeseni možemo vidjeti nekoliko struja prema kojima se najaktualniji modeli mogu grupirati. To su košulje-haljine, haljine s printom, midi modeli dugih ili tri-četvrt rukava te zagasite boje među kojima prevladavaju crvena i senf-žuta. Što se tiče uzoraka svakako se moraju istaknuti uvijek prisutni cvjetni motivi, grunge karirani uzorak i šarmantne točkice. No nemojte misliti da drugih modela nema u ponudi – kad su haljine u pitanju zaista u svakom trenutku svi mi možemo pronaći nešto za sebe.

Budući da haljine mogu samostalno nositi cijelu kombinaciju, razumljivo je da sa svakom novom sezonom posvećujemo pažnju svim modelima kako bi probrani odabir dodali svojoj kolekciji. Dovoljno je samo nataknuti gležnjače za kulerski look, omiljene tenisice za svakodnevne kombinacije, visoke čizme za elegantnu kombinaciju te preko svega prebaciti blejzer, kožnu jaknu ili baloner.

Jesenske kolekcije već su zavladale trgovinama City Centera one – modeli za jesen i zimu ispunili su police, a haljina je svakako must have komad koji i dalje vlada modnom scenom. Ako kupujete samo jedan komad ove jeseni, haljina bi svakako trebala biti prvi odabir jer nudi nebrojeno mnogo kombinacija unutar samo jedne kreacije. A kad vam ponestane inspiracije ili želite istražiti još vrućih jesenskih trendova, zavirite na platformu City Mix & Match gdje dobrih ideja nikad ne nedostaje.

Haljine koje su upravo stigle u City Center one

Tally Weijl, 249,90 kn

Replay, 1270 kn

Mango, 249,90 kn

Europa92, Scotch & Soda, 899 kn

Gerry Weber, 1099 kn

Gracija, City Center one Split, 369 kn

Mango, 349 kn

Comma, 799 kn

Orsay, 299,90 kn

Imperial, 949,00 kn

Varteks & više, 999 kn

Foto: City Center one, ImaxTree

Preporuka

Zatvori