Sve čipkaste haljine koje ćete poželjeti odjenuti ovog proljeća

Sve čipkaste haljine koje ćete
poželjeti odjenuti ovog proljeća

Bliži se najljepša sezona u godini, ona proljetno-ljetna, u kojoj ćemo se napokon vratiti pravom modnom optimizmu u vidu laganih, lepršavih i prozračnih materijala i vedrim bojama koje će plijeniti pozornost bilo da se pojavljuju u svom pastelnom ili vibrantnom i jarkom obliku.

Proljetne i ljetne haljine već su počele osvajati vješalice modnih trgovina i one virtualne, u web shopovima, pa smo odlučili istražiti kakva je trenutno ponuda najromantičnijih među njima, onih izrađenih od čipke.

Čipka je romantičan materijal čijeg se ljupkog dojma i dalje ne možemo zasititi, a zanimljivo je da se pojavljuje u doslovno tisuću varijacija na temu, pa očekujte vidjeti uistinu mnogo raznovrsnih čipkastih modela koji se međusobno razliku u samom izgledu čipke, njenom uzorku i njegovoj veličini. Čipka u kombinaciji s bijelom bojom, najsvježiji je mogući izbor za podignuti proljetnu i ljetnu garderobu, no možete ju nositi i u njenom dramatičnijem izdanju, uparenu s crnom bojom na nenametljivo elegantnoj koktel haljinici. A onda su tu i čipkaste haljine koje se pojavljuju u najljepšim tonovima sezone, poput pastelno ružičaste ili ljubičaste boje. U nastavku izdvajamo sve modele u koje smo se zaljubili.

Sandro Paris

Sandro Paris

Sandro Paris

Sandro Paris

Mango

MICHAEL Michael Kors

Self-Portrait

Twinset

Twinset

Chloé

Paco Rabanne

Liu Jo

Liu Jo

Sandro Paris

Valentino

Mansur Gavriel

Red Valentino

Zimmermann

Zimmermann

Marchesa Notte

Oscar de la Renta

Valentino

Valentino

Sezane

Sezane

Sezane

Topshop

Zara

Zara

Mango

Sezane

Učitati još
Zatvori