Najljepše cipele za ljetna vjenčanja i posebne prigode

Najljepše cipele za ljetna
vjenčanja i posebne prigode

Ljeto nam sa sobom donosi toplo i sunčano vrijeme koje će mnogi iskoristiti za razne posebne prigode, a jedna od njih je i vjenčanje. Opće je poznato kako su proljetna i ljetna sezona najpopularnija za razne proslave. Mnogi mladenci odluče se baš za ovaj period u kojem će proslaviti svoj poseban dan. Za svaku posebnu prigodu valja izdvojiti i poseban outfit u kojoj ćemo ga proslaviti. High end i street wear brendovi, već s prvim znacima proljeća, izbacili su kolekcije u kojima možemo pronaći look za gotovo svaku prigodu.

Cipele se uvijek ističu kao one koje upotpune svaku kombinaciju, a posebice kombinaciju koju vežemo uz taj poseban dan. Pronalazak savršenih cipela za vjenčanje i posebne prigode zna biti izazovno, primarno jer se radi o moru izbora. Uz efektnu i elegantnu haljinu kao omiljeni modni odabir, sve što će vam trebati za kombinaciju za baš svaku posebnu priliku, koju vam donosi ljeto je par istovremeno elegantnih i upečatljivih cipela koje će začiniti cijeli look, a u kojima ćete se istovremeno zabavljati satima.

Najljepše cipele koje možete nositi uz svaku prigodu

Vjenčanje je mnogima jedan od najbitnijih dana u životu, stoga ne čudi činjenica da mnoge mlade godinama maštaju o tom danu. Kao što smo već spomenuli pronalazak idealnih cipela za vjenčanje zna biti izazovno, ali jedna stvar je sigurna – uvijek vrijedi uložiti u kvalitetan par u kojima ćete moći plesati cijelu noć, a istovremeno da one imaju onaj wow efekt. Mi smo za vas pronašli cipele koje su idealne za vaš poseban dan, a za koje smo sigurni da će se se jednom kada ih kupite ustaliti u vašu garderobu.

Jimmy Choo
Aquazzura
MACH & MACH
Aquazzura
Jacquemus
Jimmy Choo
Jimmy Choo
Jimmy Choo
Manolo Blahnik
Manolo Blahnik
Manolo Blahnik
Manolo Blahnik
Zara

Foto: Net-a-Porter, Zara, Instagram

Preporuka

Zatvori