Najudobnije cipele s potpeticom za svaki dan

Najudobnije cipele s
potpeticom za svaki dan

Jednostavne i klasične cipele s visokom potpeticom klasik su unutar svakog poslovnog ormara koji je uvijek unosio dozu elegancije u naše dnevne kombinacije. Ipak, cipele s visokom i tankom potpeticom rijetko krasi udobnost koju uvijek tražimo u paru cipela u kojima ćemo provesti cijeli dan. Prije nekoliko sezone među novim modnim trendovima i najpoželjnijim modelima cipela istaknule su se još uvijek vrlo elegantne cipele, ali s bitno nižom i stabilnijom potpeticom koje su savršeno odgovorile na izazov dnevne uniforme, brzog tempa i brojnih obaveza koje donosi svaki novi radni tjedan.

Između klasičnih salonki i ravnih balerinki, cipele s savršenom dnevnom potpeticom unijele su dozu udobnosti u naše svakodnevne poslovne kombinacije koja nas je u trenu osvojila. S stabilnom potpeticom koja ne prelazi sedam centimetara, ali još uvijek stvara elegantnu siluetu i efektan izgled, cipele s block potpeticom i u novoj sezoni bit će jedan od najpoželjnijih modnih dodataka i najudobnijih modela cipela koji možete odabrati i dodati svojoj kolekciji.

NAJUDOBNIJE CIPELE S POTPETICOM ZA PROLJETNU SEZONU

Istovremeno dovoljno elegantne da budu prigodne za svakodnevni odlazak na posao i najformalnije poslovne evente te dovoljno udobne da par rezervnih cipela možete ostaviti kod kuće i da ih poželite nositi kao dio ležerne vikend uniforme, cipele s srednje visokom block potpeticom ovog će proljeća biti jedan od najudobnijih proljetnih modela cipela s povišenom potpeticom, ali i jedan od najšarmantnijih i najpoželjnijih modnih dodataka.

Uz nekoliko omiljenih modela s block potpeticom u neutralnim bojama i klasičnim siluetama, nova proljetna sezona donijela je i nekoliko novih neodoljivih favorita koji osim udobne potpetice krase aktualni modni trendovi. S croc efektom ili ukrašene zmijskim uzorkom, u bijeloj boji kao savršenoj alternativi crnim modelima ili u nijansama smeđe, cipele s block potpeticom bit će savršeno (i udobno) osvježenje ovog proljeća u svakoj dnevnoj kombinaciji. Iako su stvorene za dnevni poslovni look, ovaj model poželjet ćete nositi i tijekom vikenda, ali i unutar večernjih i party kombinacija.

Najbolje modele cipela s udobnom block potpeticom za proljetnu sezonu iz aktualnih proljetnih kolekcija, izdvojili smo u nastavku.

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Rupert Sanderson

Mango

Mango

Roger Vivier

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Valentino

Aldo

Aldo

Aldo

Gianvito Rossi

Tory Burch (Karla Store)

Pura Lopez (Karla Store)

Fabio Rusconi (Karla Store)

Foto: Instagram, Aldo, Karla Store, Mango, Massimo Dutti, Zara

Učitati još
Zatvori