Amina Muaddi cipele u dupe Zara verziji
Amina Muaddi cipele u dupe Zara verziji

Amina Muaddi cipele u dupe Zara verziji

Kada govorimo o modi i modnim klasicima, osobito bismo istaknuli elegantne cipele kao vječni klasik. Iako se perspektiva mode promijenila i naglasak je na nosivim i streetwear komadima, neki komadi su vječni. Elegantne cipele, bilo sandale na petu, salonke ili pak slingback model su komadi koji nikada neće izaći iz mode. U tom smislu imamo Chanel modele, Manolo Blahnik i ostale klasike koji se ponavljaju iz godine u godine. Posljednje vrijeme osobito su se u modu vratile slingback cipele, a modeli Amine Muaddi su osvojili streetstyle scenu.

Slingback kao klasik koji uvijek vrijedi imati

Amina Muaddi svijetu dizajna cipela je dala jedan novi ‘moment’. Naime, od luksuznih cipela najboljih dizajnera svijeta, uzimajući poneki detalj i stvarajući vlastitu estetiku, kreirala je modele elegantnih cipela za kojima su lude žene diljem svijeta. Cipele specifičnog dizajna i prepoznatljive potpetice u kombinaciji s PVC materijalom i kopčom koja neodoljivo podsjeća na dizajn Manola Blahnika su preplavile svjetsku modnu scenu. Iako ih viđamo na svjetskim modnim fotografijama, odnedavno je i Zara dobila dupe verziju ovih cipela. Općepoznato je kada neki modeli postanu izuzetno popularni, kako high street brendovi vrlo brzo ubace dupe verziju.

Ništa se ne može mjeriti s originalom, no ako niste u mogućnosti uložiti u dizajnerski komad, onda je Zarina verzija i više nego prihvatljiva. Slingback model dolazi u dvije boje i obje su od PVC materijala s detaljima u vidu srebrne kopče. Riječ je o cipelama koje možete nositi uvijek, a savršeno će se složiti na sve kombinacije. Ako imate važan dnevni sastanak ili radite u uredu koji zahtjeva određeni dresscode, ove cipele su savršen odabir. Predlažemo ih nositi na ženska odijela, duge haljine, ali i na traperice. Kada govorimo o večernjim kombinacijama, onda s ovim cipelama nema greške. Na što god ih iskombinirali, imat ćete upečatljiv i prepoznatljiv outfit.

cipele
zara
cipele
zara
cipele
zara
cipele
zara
cipele
zara

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori