Nakon Susanna čizmica, stigle su nove ‘it’ cipele kuće Chloé

Nakon Susanna čizmica, stigle su nove
‘it’ cipele kuće Chloé

Objavu dijeli Chloé (@chloe)

Sigurno ste svjesni ogromnog hypea koji i dalje vlada oko jednog od omiljenih modela obuće današnjice, Chloé Susanna čizmica sa zakovicama, no uskoro će isti morati dijeliti popularnost s još jednim gležnjačama koje su brzo rastući trend. Ponovno je riječ o dizajnu pariške modne kuće Chloé, a nastao je pod kreativnom direktoricom nove Chloé dizajnerice Natache Ramsay-Levi, koja je odlučna u namjeri da se ovaj brend zadrži kao broj 1 u ormarima svjetskih trendseterica. Čizmice o kojima vam danas pišemo inače se zovu Rylee i dio su Chloé kolekcija za proljeće/ljeto 2018., što znači da ćemo ih u nadolazećoj toploj sezoni učestalo viđati.

Objavu dijeli Chloé (@chloe)

Objavu dijeli Chloé (@chloe)

Chloé Rylee čizme su novi hit model

Rylee gležnjače prvi su put spažene prošle jeseni u Parizu, na modnoj reviji kuće Chloé za sezonu proljeće/ljeto 2018., kada su brojne uzvanice izrazile oduševljenje modelom i činjenicom da uskoro stiže u prodaju. Bile su dio debitantske kolekcije Natache Ramsay-Levi za Chloé te definitivno nisu razočarale, niti ostavile trendseterice ravnodušnima. U prodaju u webshope diljem svijeta stigle su u tri verzije: crnoj, ‘nude’ i još jednoj neutralnoj u kombinaciji glatke kože i platna. Svaki par proizveden je u Italiji, a posebnost ove čizmice je dizajn po uzoru na kaubojku (koja se također sa stilom vraća na scenu). Još efektnijom čine ju izrezi, metalne kopče i detalji na vezanje.

Chloé Chloé2 Chloé3

Rylee čizme već su počele osvajati i gradske ulice, a osim što ih nose #chloeGIRLS, ove modele spazili smo i na celebrityjima. Cheryl Cole, Chrissy Teigen i Jennifer Lawrence, samo su neke od zvijezda koje su već ubacile Rylee model kuće Chloé u svoju garderobu. Više detalja o modelu, kao i gdje ga kupiti, saznajte ovdje.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Cheryl Cole

Cheryl Cole

Jennifer Lawrence

Foto: Chloé, Instagram, Splash News

Učitati još
Zatvori