Sjajni pokloni za Valentinovo koje možete pronaći na jednom mjestu
Sjajni pokloni za Valentinovo koje možete pronaći na jednom mjestu

Sjajni pokloni za Valentinovo koje
možete pronaći na jednom mjestu

Valentinovo – Dan zaljubljenih, datum oko kojeg se lome koplja. Nekima je to najdraži dan u godini jer su romantičari, zaljubljeni i žele proslaviti ljubav, a ostalima je klišej i ne žele ga obilježavati niti mu predavati važnost. Što god mislili o poznatom ljubavnom prazniku, bez obzira koji je dan u godini, nema ljepše geste od darivanja ljudi koji nam znače.

Upravo je Valentinovo savršena prilika za isto jer je ponuda prilagođena datumu, a brojna mjesta samo za taj dan imaju posebne ponude. Mjesto na kojem možete pronaći sve, je Centar Kaptol. Modna i gastro oaza smjestila se u centru grada, a raznolikom ponudom i garažnim parkingom slove za jednu od najboljih shopping destinacija u gradu. Što možete pronaći u Centru Kaptol i kako iznenaditi vaše najmilije, saznajte u nastavku.

centar kaptol

Poklon kartica – gesta s kojom nećete pogriješiti

Iako se od nas očekuje da smo maštoviti u odabiru poklona, ponekad je bolje igrati na sigurno nego kupiti nešto napamet. Ako niste sigurni što kupiti i to vam stvara nervozu, imamo rješenje za vas. Centar Kaptol nudi poklon kartice pomoću kojih vaši najmiliji mogu sami sebi kupiti što žele. Karticu je moguće naručiti, a poštom će vam je dostaviti do vaše adrese u roku od 7 dana ili prije.

No, to nije sve. Možete naručiti i e-poklon karticu koja će vam doći odmah na elektronsku adresu. Moramo priznati kako su mislili na sve, a vi možete uz minimalno truda razveseliti voljenu osobu. S druge strane, ako ste odlučili kupiti fizički poklon, u nastavku izdvajamo trgovine s najboljom ponudom za sve.

centar kaptol

Maras

Trgovina Maras s premium brendovima za prtljagu je destinacija koju ne smijete zaobići. Za sve ljubitelje putovanja, ali i one koji žele imati kvalitetnu prtljagu ovo je trgovina u kojoj će pronaći sve. Nama se posebno svidjela nova linija Samsonite kofera koja dolazi u srebrnoj i crnoj varijanti. Riječ je o kvalitetnim aluminijskim koferima koji su stvoreni da traju i kao takvi odličan poklon za one koji često putuju.

 

centar kaptol
centar kaptol
centar kaptol
centar kaptol

Douglas

Prestižni lanac parfumerija Douglas je nezaobilazna destinacija kada govorimo o poklonima za Valentinovo. Većina vas se ipak odlučuje igrati na sigurno, a to su parfemi i kozmetika. U Douglasu smo odabrali paket za nju i njega. S parfemima nećete pogriješiti, a Douglas ima i posebne pakete za Valentinovo u kojima su razne kombinacije parfema, losiona i ostalih beauty proizvoda.

centar kaptol
centar kaptol
centar kaptol

Poliklinika Milojević

Poliklinika s dugogodišnjim iskustvom, timom vrhunskih profesionalaca i najmodernijom opremom je idealna prilika za najbolje skincare poklone. Riječ je o proizvodima koji će razveseliti svaku ženu, a posebno linija Augustinus Bader skincare rutine. Kreme o kojima smo pročitali brojne pozitivne recenzije su proizvod koji vrijedi isprobati. Sve proizvode možete kupiti u poliklinici, a osim toga, uvježban i educiran tim vas može savjetovati i za razne tretmane nakon kojih će vaša koža izgledati sjajno.

centar kaptol
centar kaptol
centar kaptol

Alfa Vision Optika

Bliži nam se proljeće, a to u modnom smislu znači samo jedno – ulaganje u modne detalje koje nismo mogli nositi zimi. Jedan od modnih detalja koji čini razliku i podiže svaku kombinaciju su sunčane naočale. Pripremamo se za novu sezonu pa smo pogledali što nam novo nudi Alfa Vision Optika. Modeli su nas osvojili na prvu, a posebno bismo istaknuli Loewe brend koji se prepoznatljivim dizajnom i detaljima osobito izdvaja. Poklon bez kojeg ne možemo zamisliti ljeto je idealan odabir.

centar kaptol
centar kaptol
centar kaptol
centar kaptol

Svijet Medija

Odličan omjer vrhunskog proizvoda po povoljnim cijenama ističe trgovinu Svijet Medija kao omiljeno mjesto za shopping tehničke opreme. Osobito bismo izdvojili cool gadgete kojima će se veseliti sve generacije. Pametni sat je poklon koji ima estetsku i funkcionalnu ulogu, a slušalice odabir koji će se razveseliti ljubitelji glazbe. Praktične i jednostavne, slušalice su poklon ako želite igrati na sigurno. No, što god odabrali, nećete pogriješiti jer gadgeti trebaju svima, a istovremeno poklanjate nešto cool i korisno.

centar kaptol
centar kaptol
centar kaptol
centar kaptol

Foto: Sanja Ebip Jagatić

Učitati još
Zatvori