Sunčane naočale s listom čekanja

Sunčane naočale s listom čekanja

Budući da je većina godišnjih doba nezamisliva bez sunčanih naočala, ne iznenađuje količina kolekcija koje brendovi lansiraju na tržište. No između svih tih modela samo će neki postati apsolutni must have, modni dodatak bez kojeg se ne može – najčešće zato jer posjeduje jednu notu unikatnosti i istovremeno dobro stoji različitim oblicima lica. Sa svojim naočalama želimo izgledati dobro, želimo da su fotogenične, a upravo su takve Céline Edge sunčane naočale crnih okvira.

Céline Edge sunčane naočale

Iako su predstavljene u kolekciji za ljeto 2017. tek ih sada češće vidimo među poznatim blogericama i influencericama zbog čega su naglo počele nestajati na zalihama online trgovina. Ono što ih izdvaja od drugih je kombinacija mačkastog i četvrtastog modela u stilu Ray-Ban Wayfarerica, što uslijed poplave mačkastih okvira donosi osvježenje. Nisu prevelike, a opet će dovoljno prekriti oči od sunca i stabilno stajati na licu.

Velike modne kuće često će plasirati kolekcije koje su prilično avagardne i ne uklapaju se u svačiji svakodnevni stil. No Céline Edge sunčane naočale mogle bi biti onaj jedan vječni komad koji ćete uvijek nositi sa sobom i koji će premostiti brojne druge trendove.

Foto: Instagram, Farfetch

Učitati još
Zatvori