Tri jednostavne svakodnevne kombinacije s trapericama u glavnoj ulozi

Tri jednostavne svakodnevne kombinacije s
trapericama u glavnoj ulozi

Jennifer Garner

Ponekad su najjednostavnije kombinacije ujedno i one najbolje. Sjetite se toga idući put kada ćete razbijati glavu pred ormarom, jer nećete imati ideju što odjenuti. U našim garderobama uvijek postoje, ili bi bar trebali postojati, oni ključni i temeljni komadi na koje se uvijek možemo osloniti, a naročito u onim situacijama kada nam nedostaje inspiracije.

Najbolji primjeri jednostavnih, a efektnih stylinga, stižu nam od tri poznate žene; glumice Jennifer Garner i modela Georgije Fowler i Rosie Huntington-Whiteley. One su svoje dnevne kombinacije u kojima su nedavno prošetale izgradile oko para jeansa, odnosno traperica, koje više-manje svi posjedujemo. Ono što je bitno jest pronaći savršeni model, koji dobro pristaje vlastitom obliku tijela i u kojem se osjećamo ugodno, dobro i samopouzdano, jer nam se sviđa kako nam stoji.

Georgia Fowler

Nakon što pronađete taj ideal, savršeni par traperica bit će vrlo lako stilizirati. Ako se držite potpune klasike, jednostavnosti i casual stila, jeansu dodajte običan bijeli T-shirt. Ovu osnovu zatim možete podići modnim dodacima i učiniti taj styling efektnijim nego što on u svojoj suštini jest. Ili poput Rosie, traperice možete spojiti s bijelom bluzom i cipelama na petu, za dan ispunjen obavezama i sastancima.

Rosie Huntington-Whiteley

Foto: Guliver Image/Splash News

 

Učitati još
Zatvori