Kaubojske, military i bijele – trendi čizme i torbe koje ćemo nositi ove sezone

Kaubojske, military i bijele – trendi čizme i torbe koje ćemo nositi ove sezone

CCC kolekcija za jesen/zimu 2020./2021.

Na stranu svi svjetski događaji koji su obilježili ovu godinu, moda je nastavila svoj put, a trendsetteri su postavljali trendove za novu sezonu. Sudeći prema najutjecajnijima u svijetu mode, ovu će sezonu obilježiti tri podjednako snažne struje, a na tebi je da odabereš svoj zimski modni put.

CCC kolekcija jesen/zima 2020./2021.

Pa, krenimo redom kroz stilove koje ćemo obožavati i gledati ove jeseni i zime:

KAUBOJSKI STIL

Sjećamo ga se negdje s kraja 90-tih i početaka 2000., a sada se ponovno vraća na velika vrata. Iako, s nekim modifikacijama: u prijašnjem razdoblju modeli su imali velike špice, a u ovom velikom come-backu modeli izgledaju manje, kompaktnije i puno nosivije. Uz obuću kaubojskog stila idu i torbice s resicama, kojih ove sezone neće nedostajati.

DeeZee 229kn
Jenny Fairy 249kn
DeeZee 229kn
Jenny Fairy 249kn
Gino Rossi 649kn
Jenny Fairy 179kn

MILITARY STIL

Vojnički je stil bio popularan u ranim 90-tim, kada je dr. Martens udario standard na svjetsko tržište. Iako je imao svoje pratitelje i kroz cijelo ovo razdoblje, ipak su oni bili malobrojniji, a miliary-čizme nisu bile najmoderniji komad obuće u ormaru. E, pa sada jesu! Pozdravljamo glomazne čizme, vezice i udobnost ovakve obuće.

Gino Rossi 999kn
Jenny Fairy 329kn
Jenny Fairy 299kn
Jenny Fairy 299kn
Jenny Fairy 249kn
Jenny Fairy 249kn

BIJELA OBUĆA

Bijele gležnjače i čizme popularne su već nekoliko sezona, a ove sezone dobivaju i nove inačice u obliku bijelih kaubojki i bijelih čizama na vezice u vojničkom stilu. Ukoliko ti bijela boja ne „sjedi“ najbolje za zimske mjesece, imamo alternativu u krem nijansama koje će ti se svidjeti.

Jenny Fairy 299kn
DeeZee 299kn
Lasocki 499kn
DeeZee 329kn

Sve trendi modele obuće i torbica možeš pronaći u CCC ponudi u prodavaonicama diljem Hrvatske.

Foto: CCC

Učitati još
Zatvori