Najpoznatije (i najljepše) špagerice na svijetu sada su na super popustu!

Najpoznatije (i najljepše) špagerice na
svijetu sada su na super popustu!

Proljetna sezona napokon nas je približila svim odjevnim favoritima i modnim dodacima koje ćemo nositi u najtoplijim danima proljeća i ljeta, a među tim favoritima već su godinama espadrile. I ne samo godinama, već desetljećima, pa se radi o svojevrsnoj modnoj tradiciji kojoj se vraćamo bez obzira na to što rekli aktualni trendovi i neovisno o tome proglasio li netko espadrile in ili out komadom obuće. No, sada se čini kao da su espadrile popularnije no ikad i da su ponovno na samom vrhuncu svoje popularnosti. Jedan je brend pomogao vratiti ih u stratosferu, a to je španjolski Castañer.

Castañer espadrile za ljeto 2021. sada su na popustu

Priča o ovom brendu nadasve je zanimljiva i u njenom uspjehu kao da je prste imala i sama sudbina. Jedan od prijelomnih trenutaka za brend svakako je bio susret osnivača s Yves Saint Laurentom, za kojeg je
Castañer izradio ono što danas zovemo wedge espadrilom – špagericom odnosno espadrilom na punu petu. Upravo je to najprepoznatljiviji proizvod brenda Castañer od 70-ih do danas, a najpopularniji model zove se Carina. Klasična je to špagerica s vezanjem oko gležnja, koja svake toplije sezone dolazi u niz neodoljivih boja, a njoj se ovog puta pridružuje i niz novih uzbudljivih Castañer modela koji će bez sumnje osvojiti gradske ulice s dolaskom najtoplijih dana.

Dobra je vijest da su sada već na popustu, pa ćete chic modele iz kolekcije moći kupovati s bitno sniženim cijenama. Izbor u Castañer webshopu provjerite ovdje, a modele na sniženju pronaći ćete i na MyTheresa, Net-a-Porteru, The Outnetu i sličnim web shopovima. Sniženi modeli kriju se i na Farfetchu.

Foto: Castaner

Učitati još
Zatvori