Najpoznatiji brend espadrila ima nove super modele za ljeto

Najpoznatiji brend espadrila ima nove
super modele za ljeto

Kako se bliže ljetni mjeseci, tako naš interes za odjevnim komadima i modnim dodacima koji obilježavaju ljetnu sezonu sve više raste. Uzmimo za primjer espadrile, koje su u raznim web shopovima trenutno najtraženiji modeli ljetnih cipela, svestrane po tome što se mogu kombinirati u ležerne kombinacije onih koji ljeto provode na gradskom asfaltu, kao i uz tipične ljetne adute ženske garderobe negdje na moru.

Španjolski Castañer, poznati je brend espadrila koji uvelike definira trendove za nadolazeću sezonu, a iznimka nije ni ova godine. Ovaj brend obožavaju francuske djevojke, koje samim klasikom ljetne garderobe smatraju upravo Castañer espadrile i imaju ih u čak nekoliko boja.

Carina je ime najklasičnijeg i ujedno najprodavanijeg Castañer modela, koji svake godine dođe u novom nizu boja i uzoraka, a njemu se pridružuju i drugi trendi modeli, poput ravnih espadrila s izvezenim motivima i onih inspiriranih baletnim stilom.

U nastavku vam donosimo brojne atraktivne Castañer espadrile za ljeto 2020., a svoje favorite pronađite i u web shopu brenda.

Foto: Castañer

Preporuka

Zatvori