Najpopularniji brend donjeg rublja ima i odlične badiće

Najpopularniji brend donjeg rublja
ima i odlične badiće

Iza najpopularnijeg donjeg rublja na svijetu nalaze se meki pamuk, jednostavni krojevi, prepoznatljivi logo ispisan na elastičnoj traci i, naravno, modni brend Calvin Klein. Iako se gotovo uvijek nalazi skriveno ispod odjeće, donje rublje s potpisom kultnog američkog brenda pretvorilo se u jedan od it komada koji svi želimo u svojoj garderobi. Iako njegovu popularnost možemo pratiti sve do devedesetih kada su ga nosili supermodeli poput Kate Moss, novu generaciju s kultnim donjim rubljem upoznali su njegovi novi ambasadori, popularne zvijezde iz showbiznis svijeta poput Justina Biebera, Belle Hadid i Kendall Jenner. Baš poput popularnih lica, u posljednjih dvadeset godina i modni trendovi su se bitno promijenili, no jednostavno i udobno Calvin Klein rublje još uvijek plijeni pozornost.

Uz klasike iz ladice s donjim rubljem i neke nove modele, Calvin Klein je za ljeto pripremio i jednako odličnu kolekciju kupaćih kostima koji neće proći nezapaženo na plaži.

CALVIN KLEIN KUPAĆI KOSTIMI ZA LJETO 2018.

U kolekciji kupaćih kostima za ljeto 2018., brend Calvin Klein je u novim modelima zadržao sve ono što volimo kod njegovog donjeg rublja. Jednostavni krojevi obojani su crnom, bijelom ili crvenom bojom, s prepoznatljivim logom ispisanim na elastičnoj traci. Osvježenje u najnoviju kolekciju donose grafički uzorci i zanimljivi izrezi koji su ukrasili neke od modela. Ipak, cijela kolekcija još uvijek nosi vrlo prepoznatljivu Calvin Klein estetiku koja je proslavila popularno donje rublje brenda.

Neke od modela Calvin Klein badića možete pronaći u trgovini Fashion & Friends i web shopu Asos, dok se svi modeli iz nove kolekcije nalaze na službenoj stranici brenda calvinklein.hr.

Učitati još
Zatvori