Savršena proljetna torba u 25 novih trendi modela

Savršena proljetna torba u 25
novih trendi modela

@lucywillimas02

Torba je zasigurno jedan od najpopularnijih modnih dodataka. Osim što se unutar nje nalaze sve one nezaobilazne stvari koje želimo imati nadohvat ruke, torba svoju praktičnu funkciju spaja s različitim modelima i bojama. Zajedno, oni stvaraju efektan dizajn i neodoljivi modni dodatak. Kada bismo morali izdvojiti model koji je obilježio posljednjih nekoliko sezona na modnoj sceni, to bi definitivno bila ‘bucket’ torba. Za početak ‘bucket bag’ trenda zaslužan je brend Mansur Gavriel čije su jednostavne i šarmantne ‘bucket’ torbe u pastelnim bojama i neutralnim tonovima osvojile modnu scenu.

Nakon brenda Mansur Gavriel, s ‘bucket’ torbama na modnoj su se sceni istaknuli i brendovi Simon Miller i Staud koji su ponudili još nekoliko novih, odličnih modela, a uskoro bucket torba svoje je mjesto pronašla u gotovo svakoj kolekciji.

Massimo Dutti

BUCKET TORBE ZA PROLJETNU SEZONU

Ljepota ‘bucket’ torbi nalazi se u njihovoj jednostavnosti i čistoći linija koje stvaraju savršeno moderno izdanje klasične dnevne torbe. Od klasičnih mekih ‘bucket’ modela koji su se na modnoj sceni ponovno pojavili prije nekoliko godine i u trenu postali najpoželjniji modni dodatak do novih čvrsto strukturiranih bucket torba koji u spajaju minimalizam i svojevrsnu ‘strogoću’, proljetne kolekcije su još jednom istaknule jednostavni, ali efektni ‘bucket’ model kao jedan od najpoželjnijih modnih dodataka za novu sezonu. Osim poznatih imena koja su stvorila ovaj neodoljivi trend i prestižnih modnih kuća, bucket torbe su svoje mjesto pronašle i u gotovo svakoj high street kolekciji što će ih učiniti pristupačnijim i popularnijim no ikad.

Od high enda do high streeta, u nastavku smo izdvojili najbolje ‘bucket’ modele obojane koje su donijele proljetne kolekcije popularnih modnih kuća, dizajnera i brendova.

Sezane

Sezane

Sezane

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Loewe

Alaia

Mango

Mango

Mango

Mango

H&M

H&M

Staud

Rejina Pyo

Mulberry

Mansur Gavriel

Zara

Zara

Saint Laurent

Zara

Zara

Staud

Hunting Season

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Sezane, Zara

Učitati još
Zatvori