Najpoželjnija torba za 2019. u 30 divnih modela

Najpoželjnija torba za 2019. u
30 divnih modela

@talisa_sutton

Prvi dani u novoj godini istaknuli su se kao savršeni trenutak za novi početak koji ćemo iskoristiti da svakodnevicu učinimo boljom, navike zdravijima, svaki kutak u doma organiziranijim, a ormar pretvorimo u savršenu kolekciju odjevnih komada i modnih dodataka koje ćemo obožavati i zapravo nositi.

Torba je zasigurno jedan od najpopularnijih modnih dodataka. Osim što se unutar nje nalaze sve one nezaobilazne stvari koje želimo imati nadohvat ruke, torba svoju praktičnu funkciju spaja s različitim modelima i bojama. Zajedno, oni stvaraju efektan dizajn i neodoljivi modni dodatak. Kada bismo morali izdvojiti model koji je obilježio posljednjih nekoliko sezona na modnoj sceni, to bi definitivno bila bucket torba. Za početak bucket bag trenda zaslužan je brend Mansur Gavriel čije su jednostavne i šarmantne bucket torbe u pastelnim bojama i neutralnim tonovima osvojile modnu scenu.

BUCKET TORBE: SAVRŠENI MODEL ZA SVAKI DAN

@mija_mija

Ljepota bucket torbi nalazi se u njihovoj jednostavnosti i čistoći linija koje stvaraju savršeno moderno izdanje klasične dnevne torbe.Od klasičnih mekih bucket modela koji su se na modnoj sceni ponovno pojavili prije nekoliko godine i u trenu postali najpoželjniji modni dodatak do novih čvrsto strukturiranih bucket torba koji u spajaju minimalizam i svojevrsnu ‘strogoću’, prve kolekcije za 2019. godinu su još jednom istaknule jednostavni, ali efektni bucket model kao jedan od najpoželjnijih modnih dodataka za novu sezonu.

Osim poznatih imena koja su stvorila ovaj neodoljivi trend i prestižnih modnih kuća, bucket torbe su svoje mjesto pronašle i u gotovo svakoj high street kolekciji što će ih učiniti pristupačnijim i popularnijim no ikad.

@lucywilliams02

Najpoželjniji bucket modele ove godine krasit će neutralne boje koje će stvoriti raskošnu paletu s naglaskom na bijelu i crnu boju te nijanse bež i smeđe boje. Savršeno osvježenje i trendi pomak za novu godinu ovaj moderni klasik među modnim dodacima pronaći će u samom dizajnu, detaljima koji ga krase te materijalima među kojima će se kao najpopularniji, uz kožu, naći i prirodni materijali poput ratana i bambusa.

30 modela koji dokazuju da će bucket torbe u 2019. godini biti jedan od najpraktičnijih, najpoželjnijih i najposebnijih modnih dodataka koje možete dodati u svoju kolekciju, izdvojili smo u nastavku.

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Wicker Wings

Mansur Gavriel

Staud

TL 180

Zara

Zara

Zara

Zara

Saint Laurent

Staud

Trademark

Mango

Mango

Mango

Mango

By Far

Alaïa

Chloé

Uterqüe

Chloé

Danse Lente

H&M

H&M

Nanushka

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori