Buce za snijeg koje još uvijek možete kupiti

Buce za snijeg koje još
uvijek možete kupiti

Iako smo se zbog nekoliko toplijih zimskih dana ponadali da se nalazimo na korak do proljeća, kraj veljače nas je neočekivano sa snježnim pokrivačem i vremenskom prognozom koja je najavila najniže temperature ove zime. Prve proljetne komade koje smo već dodali svojoj garderobi pospremili smo na dno ormara i još jednom izvukli one najtoplije zimske favorite među kojima se kao onaj nezaobilazan dio zimske opreme ističu tople i udobne buce za snijeg. U potrazi za savršenim čizmama u kojima ćemo provesti najhladnije dane u godini svake zime tražimo onaj najtopliji par. Jednako poput pernatih zimskih jakna, najtoplije modele čizama za snijeg rijetko krasi atraktivan izgled. Glomazne i nimalo elegantne, buce su donedavno bile čizme za kojima smo posezali samo kad bi ulice prekrio snježni prekrivač. Ipak, u posljednjih nekoliko sezona poznate modne kuće i popularni brendovi obuće stvorili su modele koji su toplinu, udobnost i onu praktičnu stranu zimskih buca spojili s najnovijim trendovima i efektnim detaljima kako bi im dali izgled koji plijeni pažnju u svakoj zimskoj kombinaciji.

GDJE JOŠ UVIJEK MOŽETE PRONAĆI BUCE ZA SNIJEG?

Iako buce za snijeg iz godine u godinu izgledaju sve bolje, njihovo vrijeme na policama u dućanima sada je iza nas. Iako su police gotovo svih dućana već ispunile proljetne kolekcije, a posljednjih dani sniženja na policama su ostavili tek minimalan broj već tisuću puta probranih komada, najbolje i najpoželjnije modele buca za snijeg još uvijek možete pronaći u ponudi određenih brendova.

Od zimskih klasika s potpisom brendova Dr. Martens i UGG do Sorel čizama koje su se u posljednjih nekoliko godina istaknule kao favorit it djevojaka, u nastavku donosimo izbor najtoplijih, najudobnijih i najotpornijih čizama za snijeg koje još uvijek možete pronaći u dućanima i dodati svojoj garderobi za posljednje zimske tjedne koji donosi najhladnije i snježne dane.

Aldo

Aldo

Moncler

Moncler

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Sorel

Sorel

Timberland

Timberland

Sorel

Sorel

Rag & Bone

Rag & Bone

Moncler

Moncler

Sorel

Sorel

Timberland

Timberland

UGG

UGG

Sorel

Sorel

Timberland

Timberland

Dr. Martens

Dr. Martens

Asos

Asos

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Timberland

Timberland

UGG

UGG

Asos

Asos

Timberland

Timberland

UGG

UGG

Foto: Instagram, Asos, Dr.Martens, Net-a-porter, Timberland, UGG

Učitati još
Zatvori