Nakon popularnih ogrlica, ove jeseni i zime nosimo pulovere s inicijalima

Nakon popularnih ogrlica, ove jeseni i zime
nosimo pulovere s inicijalima

Kombinacija pastelnih i jarkih boja, meke merino vune i upečatljivih natpisa s referencom na pop kulturu stvorila je džempere s daškom melankolije i nostalgije. Džemperi Hades posljednjih nekoliko godina ističu se kao cosy favoriti unutar jesenskih i zimskih garderoba modnih kulerica.

Puloveri s it predznakom

Čak i ako niste čuli za ovaj mladi britanski brend, jedan od osam džempera iz prve kolekcije Some Girls Are Bigger Than Other zasigurno ste zamijetili na Instagram fotografijama ili kao dio najboljih kombinacija s ulične modne piste. Iza brenda nalazi se Cassie Holland, a cijela priča o najpopularnijim džemperima započela s nekoliko modela koje je samouka Cassie izradila za sebe i svoje prijatelje.

2005. godine Cassie je osnovala brenda Hades i lansirala njegovu prvu kolekciju. Osam džempera jednostavnog kroja ukrasila su imena bendova poput The Smiths, The Slits te glazbenice Patti Smith. Odjednom, svi, od ultimativne kulerice Alexe Chung do popularnih blogerica, nosili su imena Cassienih omiljenih glazbenika ispisanih na toplom džemperu kao najbolji modni detalj. Osim ode omiljenim glazbenicima, prva kolekcija brenda Hades je na vrlo suptilan način, kroz kombinacije boje i upečatljive natpise, slavila punk stil.

Hades Alphabet kolekcija

Nakon bendovskih pulover, Cassie je kreirala jednako popularnu Alphabet kolekciju koja, u prepoznatljivoj kombinaciji jarkih, pastelnih i neutralnih boja te meke merino vune i jednostavnog kroja, okuplja cijelu abecedu odličnih pulover.

Pogled na dio kolekcije donosimo u nastavku, a sve pulovere iz Hades Alphabet kolekcije možete pronaći i naručiti na hades-shop.co.uk.

Hades Wool Alphabet pulover 2020. A
Hades Wool Alphabet pulover 2020. C
Hades Wool Alphabet pulover 2020. E
Hades Wool Alphabet pulover 2020. H
Hades Wool Alphabet pulover 2020. K
Hades Wool Alphabet pulover 2020. N
Hades Wool Alphabet pulover 2020. R
Hades Wool Alphabet pulover 2020. W
Hades Wool Alphabet pulover 2020. Z

Foto: Instagram, Hades

Preporuka

Zatvori