Brend cipela za koji vjerojatno još niste čuli, a čije ćete modele odmah poželjeti

Brend cipela za koji vjerojatno još niste čuli, a čije ćete modele odmah poželjeti

Aerid

Jedan par cipela dovoljan je da začinite svoju garderobu i transformirate svaku kombinaciju što ih ističe kao jedan od najpopularnijih i najpoželjnijih modnih dodataka. Velika popularnost cipela razlog je zbog kojih se uvijek nalaze u samom središtu modnih trendova, ali i zbog kojeg smo posljednjih sezona svjedočili pojavi nekih novih brendova posvećenih kreiranju savršenih modela koji će istovremeno plijeniti poglede i biti udobni za nošenje. Jedan od novih brendova čiji modeli na najbolji mogući način spajaju efektan izgled i udobnost bez sumnje je Neous.

UPOZNAJTE NEOUS – BREND O ČIJIM ĆETE CIPELAMA MAŠTATI

Inspirirani jednostavnim linijama arhitekture sa sredine prošlog stoljeća, modernizmom i suvremenom umjetnošću, Alan Buanne i Vanissa Antonious pokrenuli su brend cipela Neous čiji su modeli jednako posebni poput arhitektonskih zdanja i umjetničkih djela kojima su inspirirani. Dizajnirane u Londonu, ali ručno rađene u Italiji, Neous cipele krase kako efektan izgled zbog kojeg ćete se u svaki model zaljubiti na prvi pogled, tako i kvaliteta koja ih ističe kao jedan od onih modnih dodataka vrijedan investicije.

Asco

BRITANSKA ELEGANCIJA I TALIJANSKA KVALITETA S MODERNIM POMAKOM

Uz najfinije materijale poput meke talijanske kože te kvalitetu izrade koju mogu zahvaliti najboljim talijanskim majstorima i tehnikama, Neous cipele na modnoj sceni istaknule su se svojim efektnim izgledom. Istovremeno jednostavne i upečatljive, Neous cipele dizajnirane su za sve moderne realiste koji će svoje favorite bez sumnje pronaći u jednostavnim linijama, neobičnim kombinacijama boja, inovativnim pomacima i dizajnu te skulpturalnim potpeticama koje donose artistički pomak inače vrlo klasičnim modelima.

Iako njihovo vrijeme tek dolazi, modeli ovog zaista posebnog brenda cipela svoje su mjesto već pronašli u garderobama popularnih modnih trendseterica koje su u njima pronašle nešto novo i drugačije, savršeni dodatak koji se istaknuo kako u njihovim impresivnim kolekcijama cipela, tako i u svakoj street style kombinaciji.

Opus

. Neous cipele možete pronaći i naručiti na službenoj stranici neous.co.uk te na web shopu net-a-porter, a u nastavku donosimo izbor najboljih modela iz trenutne ponude.

Seven

Rossi

Rossi

Rossi

Ecu

Ecu

Ecu

Liparis

Liparis

Sarco

Sarco

Loda

Loda

Gia

Calanthe

Calanthe

Seven

Seven

Sieve

Sieve

Clowesia

Aerid

Aerid

Aporum

Aporum

Učitati još
Zatvori