4 stylish boje koje će svi nositi ove zime
4 stylish boje koje će svi nositi ove zime

4 stylish boje koje će svi nositi ove zime

Zima je u znaku boja i uzoraka i nakon dugo vremena možemo zaključiti kako minimalističke kombinacije više nisu ultimativni hit. Prosinac je u znaku evenata i događaja za koje je potrebno složiti cool outfite. Da biste imali organiziranu garderobu , potrebno je uložiti u statement komade koji su kvalitetni i nosivi na razne kombinacije.

Trendovi izlaze na tjednoj bazi i o nama ovisi koji ćemo prihvatiti. No, kada govorimo o bojama, moramo priznati kako nam se novi trendovi itekako sviđaju. Ove zime u fokusu su razne boje, a u nastavku izdvajamo 4 boje koje su nezaobilazne ove zime.

Pariško plava za zablistati ove zime

Pariško plava i kobalt plava su ove zime nezaobilazni hit. Riječ je o tamnoj boji koja se lijepo slaže na sve, a istovremeno će osvježiti vaše outfite na pravi način. Predlažemo plavu puffer jaknu ili pak plavi kaput koji će vas osvojiti na prvu.

& Other Stories
COMMISSION
cos
zara
zara

Smeđa je nova crna

Smeđa boja ove zime je posebno popularna. Možda ne može u cijelosti zamijeniti crnu jer je ona ipak klasik bez premca. No, ova boja će vam dobro poslužiti u garderobi. Možete je kombinirati s crnom i s ostalim zagasitim bojama.

mango
TOTEME
zara
zara
zara

Trendovi u ružičastoj

Otkako je modna kuća Valentino održala reviju u fokusu s ružičastom, ova boja je doživjela svojevrsni hype. Street style scena je prihvatila odmah ovu boju, a omiljeni brendovi prepuni su ružičastih komada. Posebno bismo izdvojili ružičaste modne detalje kao najbolji izbor.

ganni
H&M
JACQUEMUS
mango
Valentino
& Other stories

Metalizirani komadi za party večeri

Metalizirani komadi su posebno popularni i o tome smo već pisali. Svjetlucave haljine, metalizirane čizme i mini torbice su neki od najpoželjnijih komada ove sezone. Riječ je o odjevnim predmetima koji će osvježiti svaku kombinaciju i dati joj ‘ono nešto’. Iako je riječ o upečatljivim komadima, vješto ih mogu kombinirati i ljubitelji minimalizma. Moda je ove zime razigrana, stoga se poigrajte s njom na pravi način.

mango
ROTATE BIRGER CHRISTENSEN
zara
arket
zara

Foto: Instagram, Zara, Mango, Arket, Ganni, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori