Boja vina je vječni zimski klasik – donosimo najljepše komade

Boja vina je vječni zimski klasik –
donosimo najljepše komade

Kad je riječ o zimskim bojama, malo ih asocira na blagdansko doba toliko dobro kao crvena. I dok će njene jarkije nijanse biti rezervirane za najluđu noć u godini, one druge, prigušenije i tamnije, obožavamo nositi u svim situacijama između. Poput smaragdnozelene, baš dobro opisuje atmosferu i raspoloženje koje osjećamo za zimskih dana kada se okružujemo tamnim bojama uz koje se osjećamo najugodnije.

Elegantna i zavodljiva boja vina

Boja vina vječni je klasik i ne postoji zimska kombinacija u kojoj možete pogriješiti ako odaberete ovu nijansu. Od kaputa koji će napraviti odmak od klasične crne kombinacije pa sve do odijela, pletiva, haljina ili suknji. Haljine i suknje će baš odlično zasjati na svim blagdanskim zabavama jer istovremeno nose elegantni i prigušeno zavodljivi element, ne tako naglašen kao kad je riječ o jarkoj crvenoj.

Modni dodaci u ovoj boji također su vrlo popularni, od gležnjača koje će u trenu podići dnevni look u onaj večernji pa sve do mekanih šalova i kapa koji se slažu sa svim drugim klasičnim zimskim bojama koje bi mogli odabrati.

U nastavku smo izdvojili najljepše high end i high street komade u boji vina koje mogu oplemeniti sve blagdanske kombinacije.

Zara

The Row

3.1 Phillip Lim

3.1 Phillip Lim

Chloe

Cami NYC

Marni

J. Crew

J. Crew

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Mango

Mango

Mango

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Mango

& Other Stories

Mango

Mango

Khaite

Mango

Foto: Instagram, Net a Porter, Zara, Mango, & Other Stories, H&M

Učitati još
Zatvori