Divna H&M kolekcija zbog koje već maštamo o prvim proljetnim danima

Divna H&M kolekcija zbog koje već
maštamo o prvim proljetnim danima

Nakon prvih sunčanih dana u novoj godini, druga polovica mjeseca siječnja vraća nas niskim temperaturama, zimskom sivilu i January blues raspoloženju. Iako ćemo u sivilu posljednjih zimskih tjedana teško pronalaziti motivaciju i inspiraciju kako na poslu, tako i u domu i u ormaru, švedski high street brend H&M donosi divnu modnu priču koja, osim najave proljetnih modnih trendova i novih najpoželjnijih komada, donosi onaj dašak proljetne atmosfere, pozitive i inspiracije koju trebamo.

ROMANTIČNA I INSPIRATIVNA H&M KOLEKCIJA

U nježnim plavim, smeđim i bež tonovima s dodatkom prozračne bijele boje i zlatnih detalja, posljednja H&M mini kolekcija savršeno prenosi energiju proljetne sezone na modno platno iz kojeg stvara romantične komade za svaki dan. Uz moderne klasike proljetnog ormara poput plavih traperica, finog pletiva i bijele košulje u vintage stilu, H&M je predstavio ženstvene modele haljina, suknja, bluza i koordiniranih setova koje krasi boemska zavodljivost i prozračnost naglašena raskošnim paisley uzorcima.

U središtu romantične proljetne H&M modne priče nalazi se Lexie Smith, umjetnica i pekarica iz New Yorka koja sa svakim novim projektom i svakom novom idejom istražuje nove metode, umjetničke prakse i načine kreativnog izražavanja – od skulpture do pisanja i svega između. Najpoznatija je po korištenju kruha kao sredstva uz pomoću kojeg istražuje i započinje razgovor o okolišu, društvu i politici. Osim projekata koji plijene pažnju u cijelom svijetu, Lexie ima i odličan osobni stil zbog čega se savršeno snašla u ulozi modela za najnoviju kolekciju popularnog švedskog high street brenda. U njezinom divnom ateljeu i u spoju s njezinom toplom i zaigranom energijom, romantična kolekcija izgleda savršeno.

Divan lookbook i najbolje komade pogledajte u nastavku, a više o mladoj umjetnici možete doznati na njezinom Instagram profilu @leche_smith.

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori