33 bluze u kojima ćemo dočekati novu sezonu

33 bluze u kojima ćemo
dočekati novu sezonu

Polako nam se približava nova sezona. Posljednje ljetne tjedne iskoristit ćemo za uživanja u visokim temperaturama, sunčanim danima i omiljenim modnim favoritima koji su obilježiti aktualnu sezonu. Istovremeno, unutar i izvan ormara polako ćemo se početi pripremati za novu sezonu. Nekoliko novih odluka, navika ili hobija unijet će dozu osvježenje i uzbuđenja u svakodnevicu, dok će unutar ormara jednaki efekt izazvati nekoliko novih odjevnih komada i modnih dodataka.

Ako se, baš poput nas, nalazite na samom početku kreiranja garderobe za novu sezonu, sigurno ste se zapitali koji su najbolji odjevni komadi koje možete dodati u svoj jesenski ormar. Uz omiljeni model traperica, jesensku jaknu i midi haljinu, visoko na listi najpoželjnijih jesenskih komada nalaze se bluze.

BLUZE ZA NOVU SEZONU

Elegantne i ženstvene, ali i nevjerojatno nosive i jednostavne za kombiniranje, bluze su odličan dodatak baš svakoj garderobi i jedan od onih odjevnih klasika od kojih se ne odvajamo bez obzira na sezonu i trendove. Između klasika i trendi favorita, bluze se svake godina vraćaju u onom omiljenom klasičnom izdanju, ali i u novim modelima koje krase najnoviji trendovi.

Prve jesenske kolekcije još jednom su donijele pregršt modela koje ćemo lako kombinirati s baš svim jesenskim klasicima i favoritima koji se već nalaze u našem ormaru – od traperica preko poslovnih hlača do mini suknje. Uz klasike u crnoj i bijeloj boji, kao najpoželjniji modeli istaknule su se bluze inspirirane trendom sedamdesetih koje krase raskošne boje dragulja, cvjetni i životinjski uzorci. Osim raskošnih boja i uzoraka, novi modeli ističu se i jednako bogatim materijalima – svila, saten i čipka još jednom će biti savršeni izbor za posebne i večernje prilike.

Objavu dijeli ????? (@y.a.t.r.i)

Od klasika do novih trendi modela, u nastavku smo izdvojili najbolje bluze za novu sezonu koje već možete pronaći u dućanima, a koje će postati jedan od vaših novih jesenskih favorita.

H&M

Fabiana Pigna

Just Female

H&M

Mango

Chloe

Mango

Fendi

Silvia Tcherassi

Prada

Farrow

Equipment

Mugler

Gucci

Rachel Zoe

Mango

H&M

H&M

Stelen

Mango

H&M

Mango

Isabel Marant

Ganni

Mango

Prada

H&M

Mango

H&M

Stelen

H&M

Učitati još
Zatvori