40 modela bluza koje možete uloviti na trenutnim popustima
40 modela bluza koje možete uloviti na trenutnim popustima

40 modela bluza koje možete uloviti
na trenutnim popustima

Nalazimo se u razdoblju sezonskih sniženja i u tom smislu isplati se uložiti u ključne komade. Kada govorimo o statement modnim komadima, posebno bismo izdvojili kapute, jakne, čizme, košulje i bluze. Riječ je o modnim detaljima koji su jednostavni za kombiniranje i koje svi trebaju posjedovati u garderobi.

Mi bismo posebno izdvojili bluze, kao odjevni predmet koji se može nositi i kombinirati na sve. Iako ih ponekad smatramo klasičnim komadom koji se neće uklopiti u naš stil, zapravo je riječ o funkcionalnom detalju koji vješto možemo spojiti na sve. U nastavku izdvajamo najljepše bluze na trenutnom sniženju koje možete nositi sada, ali i na proljeće.

Bluza kao modni detalj koji se slaže na sve

Odjevni predmet koji su nekada nosili muškarci i radnici ima dugu povijest. Nakon prvih konotacija, 1890-ih bluzu su počele nositi žene kao praktičnu neformalnu odjeću u kojoj im je bilo ugodno raditi. Standardni dress code za žene zaposlene u uredu bile je jednostavna bluza i obična suknja. Bluze ukrašene čipkom ili vezom, poznate kao ‘bluze za donje rublje’, postale su iznimno cool između 1900. i 1910.

‘Gibson bluza za djevojke’, koja je bila dizajnirana s pletenicama i naborima, bila je vrlo moderna. Bluza je postala dnevni i neformalni večernji dio garderobe. Bilo koji ženski top u 20-ima bi se nazvao bluza ili košulja. Uz sve veću popularnost bluza, nije svaka prilika zahtijevala od žene nošenje haljine – kombinacija suknje i bluze već je bila popularna. Bila je udobna i laka za nošenje, dopuštajući ženi da kreira različitu odjeću kombinirajući različite boje i stilove.

 

Kako se moda mijenjala, tako je i bluza postala dio garderobe i ‘it’ modni komad za sve žene. Danas možete pronaći razne krojeve, od strukiranih do oversized. Osim toga, popularne su bluze s volanima i puf rukavima. Kada govorimo o bojama, ove zime naglasak je na upečatljivim bojama i uzorcima pa u tom smislu predlažemo bluzu u boji. Ako ste pak ljubitelji nešto neutralnijih nijansi, možete odabrati bluzu u ružičastoj, bež ili bijeloj boji. U nastavku pogledajte 40 modela bluza iz aktualne ponude koje smo izdvojili samo za vas.

h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
h&m
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Zara, Mango, Massimo Dutti, H&M, Instagram (@jessie_bush, @aimeesong, @prettylittlefawn, @vitaliia).

 

Učitati još
Zatvori