Jednostavnost minimalizma nikad nije izgledala efektnije – otkrijte divan Bling Zoo nakit savršen za ljetne dane

Jednostavnost minimalizma nikad nije izgledala efektnije – otkrijte divan Bling Zoo nakit savršen za ljetne dane

Bogatstvo boja i uzoraka, razigranost silueta i prozračnost materijala samo su neki od sinonima za ljetnu sezonu u modnom svijetu. Ipak, modno ljeto uvijek ostavlja prostora i za neodoljivu jednostavnost minimalizma koja otkriva onu drugu stranu omiljene sezone – istovremeno opuštenu i odmjerenu. Kao najposebniji modni favorit s minimalističkim predznakom bez kojeg niti jedna ljetna garderoba ne bi bila potpuna istaknut će se nakit.

Jedan modni dodatak koji treba svaka ljetna garderoba

Jednostavan i decentan, minimalistički nakit je osvojio modni svijet i postao moderni modni klasik kojem se uvijek iznova vraćamo u potrazi za onim savršenim začinom unutar svakodnevnih kombinacija, ali i onih najposebnijih outfita. Svoju popularnost, minimalistički nakit može zahvaliti i brendovima posvećenim upravo izradi vrlo jednostavnih, ali do najsitnijeg detalja promišljenih i efektnih komada nakita.

Jedno od imena koje se ističe kada je o najdivnijim komadima minimalističkog nakita riječ je hrvatski brend Bling Zoo.

Minimalizam s hrvatskim potpisom

Minimalistički nakit brenda Bling Zoo osvojio nas je prije nekoliko godina – i to na prvi pogled. Iza jednog od naših omiljenih brendova nakita nalaze se Maja Šimunović i Sandra Aračić, modne dizajnerice i prijateljice koje su o zajedničkom brendu modnih dodataka maštale još za vrijeme fakultetskih dana na studiju dizajna odjeće i tekstila u Zagrebu.

Svoje fakultetsko obrazovanje Maja je završila u Zagrebu, a Sandra u Berlinu, gdje i danas žive. Ipak, ona jedna zajednička ideja ostala je ista i pretvorila se u uspješan brend nakita. Umjesto prepreke, stvaranje i djelovanje na različitim mjestima pretvorilo se u posebnost brenda koja je vidljiva u utjecajima različitih sredina u kojima rade i žive, a koji spojeni zajedno stvaraju najdivnije minimalističke komade nakita.

Još jedna od posebnosti brenda koja ga je istaknula na hrvatskoj, ali i svjetskoj modnoj sceni je posvećenost kvaliteti materijala i izrade. Jedinstveni Bling Zoo nakit izrađen je iz 925 srebra i 24 karatne pozlate na 925 srebru, a svake sezone Maja i Sandra dodaju mu detalje u kojima se poigravaju ne samo novim oblicima, već i novim materijalima poput poludragog kamenja.

Što donosi Bling Zoo kolekcija za ljeto 2020?

Bling Zoo nakit za ljeto 2020.

Za ljetnu sezonu, Bling Zoo pripremio je još jednu divnu kolekciju nakita u kojoj ostaje vjeran svojoj prepoznatljivoj minimalističkoj estetici, ali unutar koje se poigrava idejom nježnog i moćnog, svevremenskog i suvremenog. Kolekcija je podijeljena na tri mini kolekcije koje ističu tri nova elementa – riječne bisere nepravilnih oblika koji stvaraju novu dimenziju ženstvenosti, srebrne i pozlate na srebro kugle koje u nizu stvaraju efektan izgled te duge naušnice koje se ističu kao istovremeno decentan i statement komad. Kolekciju prati divna kampanja snimljena u Berlinu za koju fotografiju potpisuje Franziska Kuttler, dok se u ulozi modela našla Anna Léonie Ritvay.

Bling Zoo nakit možete pronaći u webshopu brenda na blingzoo-blingzoo.com gdje vas danas čeka popust od 15% na sav nakit uz kod HAPPY15.

Bling Zoo nakit dostupan je i u trgovinama Prostor (Hotel Lone, Rovinj) Croatia in a box (Rijeka), Sole Luna (Poreč), Manina (Korčula), Galerija Link (Zagreb), NuShu concept store (Opatija), Natuerlich Schoen (Berlin) i J’adore estetica (Padova), a sve novosti i novitete pratite na facebook.com/blingzoo i instagram.com/bling_zoo.

Foto: Franziska Kuttler

Učitati još
Zatvori