Black Friday već je počeo na Mango Outletu uz 70% popusta

Black Friday već je počeo na Mango
Outletu uz 70% popusta

Tradicija Black Friday shoppinga, nastala u Americi, ustalila se i u Hrvatskoj. Unatrag par godina, primjećujemo kako se sve više brendova uključuje u ovu veliku shopping akciju, a osim svjetskih imena, u Black Friday groznici sudjeluju i ona domaća. Idealna je to prilika da ulovite nešto na ‘prvim’ popustima, barem ih mi tako zovemo jer doista donose odlične popuste uoči velike sezone sniženja koja kreće iza Božića.

Shopping ludnici koja će zavladati u petak, nešto ranije se pridružio Mango Outlet, koji već neko vrijeme u svojoj ponudi ima odlične modele kaputa, pletiva i drugih zimskih komada, no samo je bilo pitanje vremena kada će dodatno sniziti njihove cijene. Sada je napokon došao taj trenutak i brend je danas putem društvenih mreža i newslettera oglasio početak svojih Black Friday sniženja, koja donose popust od 70% na sav sadržaj Mango Outlet web trgovine.

Kaputi i jakne, puloveri i kardigani, party haljine, poslovne suknje i romantične bluze – u sve ove komade trenutno se itekako isplati investirati, jer kapute možete nabaviti već za 200 kuna, a pletivo i bluze već od 50 kuna. Osim toga, web shop je uz jesenske i zimske prepun i ljetnih stvari, pa ako planirate i kupujete pametno, sad je dobar trenutak za obnoviti ljetnu garderobu po cijenama koje sigurno neće vrijediti kada dođe iduća toplija sezona.

Foto: Mango Outlet

Učitati još
Zatvori