Koji modeli Birkenstock natikača će se nositi u 2019.?

Koji modeli Birkenstock natikača
će se nositi u 2019.?

Birkenstock natikače s prvim se danima 2019. godine ponovno vraćaju u središte pozornosti, a aktualna kolekcija donosi brojne cool modele za preostale zimske, ali i nadolazeće proljetne dane.

Posljednjih godina brojne se žene ne odvajaju od svojih natikača s Birkenstock potpisom, koje najčešće nose upravo u toplijim danima, pa su Birkenstock modeli postali pravi bezvremenski klasici u ženskim kombinacijama za topliju sezonu. Zašto su omiljene? Zbog svog klasičnog dizajna, ali i vrhunske kvalitete. U proizvodnji se koriste samo najkvalitetniji prirodni i umjetni materijali, podložni strogim kontrolama. Koža je pritom najčešći materijal od kojeg su izrađene birkenstockice, jer kroz nju noga diše i nevjerojatno je mekana, pa samim time i ugodna pri nošenju.

Tu je i činjenica da se svaka Birkenstock natikača jednostavno prilagođava nozi svoje vlasnice (ili vlasnika), te se može birati između regularne širine za šira i normalna stopala ili uže širine za uska stopala. Kožni remenčići na Birkenstock modelima također se mogu prilagođavati po potrebi, kako bi svaka noga imala svoju ‘custom made’ cipelu.

Birkenstock natikače za 2019.

Trenutno je u prodaji kolekcija koja donosi efektne, krznom podstavljene natikače, kao i one sasvim klasične kao što je to primjerice Arizona. Ove će se godine intenzivno nositi Birkenstock natikače s teksturom, pa već sada postoji nekoliko modela ukrašenih dugom dlakom te motivima krokodilske i zmijske kože. U nastavku otkrijte najbolje modele iz aktualne kolekcije brenda. 

Foto: Instagram, Birkenstock

Učitati još
Zatvori