Favorit kojeg smo čekale: Stigle su Birkenstockice s točkicama!

Favorit kojeg smo čekale: Stigle su
Birkenstockice s točkicama!

Birkenstock natikače jedan su od onih vječnih komada obuće o kojem svatko ima izgrađeno mišljenje i vrlo čvrsto ga se drži. Ili ih volite ili ne, nema sredine, no na sam spomen imena definitivno znate o čemu se radi. Jedno od najprepoznatljivijih imena u modnom svijetu svoje je korijene pustilo u Njemačkoj, još 1774. godine, no Birkenstockice su tek 1964. ušle na tržište u obliku u kojem ih poznajemo danas – s fleksibilnim, ortopedskim, plutenim potplatom i dva remena s kopčama.

BIRKENSTOCK NATIKAČE U 2020.

Ove, vrlo prepoznatljive i uočljive natikače, nisu uvijek bile na vrhuncu popularnosti. Ljubav prema njima kao da dolazi u valovima, 70-ih, 90-ih i najrecentnije 2010-ih, no 2017. je krenuo njihov nezaustavljivi pohod prema vrhu na kojem su još uvijek. Splet okolnosti i drugih modnih trendova doveo je do takvog booma, ali i vodstvo brenda itekako zna što radi i kakvu strategiju implementira. Ušli su u suradnje s nekim od najvećih modnih imena današnjice, primjerice s Valentinom, plasiraju brojne nove trendi modele, otvaraju pop up trgovine diljem svijeta i u ljetu pred nama definitivno nastavljaju pobjednički niz.

Birkenstockice s točkicama su novi hit

Dokaz tome nije samo jaka medijska prisutnost Birkenstock brenda ili kolač tržišta koji ubiru prodajom originalnih modela, već i utjecaj koji imaju na druge high street ili high end brendove u čijim se ljetnim kolekcijama pojavljuju inačice popularnih natikača.

Birkenstock nam za nadolazeće toplije dane donosi ultimativni hit koji kao da smo čekale svih ovih godina: svoje slavne Arizona natikače, ovog puta s točkastim motivom!

Cijena novih modela je 85 eura, dolaze u crnoj i bijeloj boji sa zanimljivim neonskim detaljima, a pronaći ih možete ovdje.

Foto: Birkenstock

Učitati još
Zatvori