U Zaru je napokon stigla high street verzija popularnih Miu Miu biker čizama
U Zaru je napokon stigla high street verzija popularnih Miu Miu biker čizama

U Zaru je napokon stigla high street verzija
popularnih Miu Miu biker čizama

U 2022. godini, kao da su kaubojske čizme bile nezaobilazan izbor, no ova godina je donijela zanimljiv obrat – “biker” čizme su preuzele tron.

Trend došao direktno s Miu Miu revije

Zakoračite u zadivljujući svijet evolucije obuće s dramatičnim obratom koji tjera modne entuzijaste na rub sjedala. Ako ste bili hipnotizirani elegancijom Miu Miu balerinki, pripremite se za veliku promjenu jer se svijetla reflektora usmjeravaju na najnovije otkriće brenda: kolekciju grubih, avangardnih čizama koje su osvojile Pariz tijekom fashion week-a. Ovaj trend došao je direktno s Miu Miu revije o kojoj se mnogo raspravljalo, gdje su se inovativnost i smjelost sudarili da bi se rodila izvanredna linija čizama u biker stilu.

Ove čizme stoje kao apsolutna suprotnost nježnim i decentnim balerinkama koje su uživale u slavi dovoljno dugo. Balerinke su ostavile neizbrisiv trag, osvajajući srca svojom šarmantnom krhkošću, dok su biker čizme, u oštrom kontrastu, izrađene od čvrste oštećene kože – simboličnog materijala. Ukrašene su nizom metalnih pojaseva i kopči, odišući nepogrešivom aurom oštrine i odlučnog stila.

Dupe Miu Miu biker čizama napokon u Zari

Ovo odvažno odstupanje od konvencije stavlja Miu Miu čizme u prvi plan modnih razgovora, gurajući ih prema željenom statusu “it” komada u industriji. No, Miu Miu nije jedini pionir u ovom trendu. Naprotiv, ljubitelji kožne obuće zat će da je tu Vagabond brend već dugo poznat po svojoj vještini izrade čizama. Ne zaostaju ni drugi veliki igrači poput Zare i Golden Goosa. Oni također prihvaćaju ovaj trend otvorenih ruku i čvrsto ga postavljaju kao temelj svojih jesenskih kolekcija. I zapamtite – ovo nije prolazni trend. Umjesto toga, to je trijumfalna uvertira koja najavljuje početak nove ere u modi obuće.

Nakon Manga i drugih high street brendova, u Zaru je napokon stigao dupe Miu Miu biker čizama. Dolaze u crnoj i smeđoj varijanti, a s obzirom na veliku popularnost i pristupačnu cijenu, ne sumnjamo da će rasprodati jako brzo.

Zara biker čizme
Zara biker čizme

Jeste li spremni prihvatiti revoluciju biker čizama?

Osim Zare, svakako bacite pogled i na veliki izbor najstylish biker čizama ostalih brendova koje trenutno krase tržište.

čizme
BERSHKA
cizme
FARFETCH ( DOROTHEE SCHUMACHER)
čizme
ZARA
čizme
H&M
cizme
PATRIZIA PEPE
cizme
JEFFREY CAMPBELL
cizme
BRONX
cizme
MUSTANG
cizme
HARRODS ( KURT GEIGER LONDON)
cizme
DELIBERTI ( GOLDEN GOOSE)
cizme
HARRODS ( PARIS TEXAS)
cizme
FELMINI
čizme
ZARA
cizme
A.S.98
cizme
BLOWFISH MALIBU
cizme
ASRA
cizme
TAMARIS
cizme
KENTUCKY'S WESTERN
CIZME
THE DOUBLE F ( PARIS TEXAS)
cizme
HARRODS ( KURT GEIGER LONDON)
CIZME
YOOX ( GUESS)
cizme
VAGABOND ( EYRA)

FOTO: Zara, H&M, Bershka, Zalando, Farfetch, Harrods, The Double F, Vagabond, My Budapester, Yoox, Deliberti, Instagram ( @sofiamcoelho @irisloveunicorns @pernilleteisbaek)

Učitati još
Zatvori