Kako omiljenu vikend kombinaciju u dvije, tri minute transformirati u party look?

Kako omiljenu vikend kombinaciju u dvije, tri minute transformirati u party look?

U modnom svijetu krije se i nekoliko favorita kojima se uvijek iznova vraćamo, koji nikad ne izlaze iz mode i koji stvaraju osnovu gotovo svake garderobe zbog čega sasvim opravdano nose status modnih klasika. Od klasika u najelegantnijim izdanju do modernih klasika koje krasi ležernost i cool faktor, u tim najsvestranijim odjevnim komadima lako ćemo pronaći savršeni početak kako dnevnih kombinacija, tako i večernjeg looka.

Visoko na listi najpopularnijih modernih klasika nalaze se plave traperice. Osim udobnosti koja ih krasi, plave traperice se lako prilagođavaju svakom stilu i zadržavaju unutar ormara tijekom cijele godine. Iako omiljeni par plavih traperica možemo spojiti s baš svakim topom koji se krije u našoj garderobi, uvijek siguran, jednako jednostavan, koliko i efektan look krije se u spoju plavih traperice s još jednim modnim klasikom – bijelim topom.

I dok će kombinacija bijele košulje ili bluze i plavih traperice biti naš prvi izbor za svakodnevni look s dozom ležerne elegancije, bijeli T-shirt i traperice naš su omiljeni izbor za opuštene vikend dane. Iako ćemo vikend izlaske iskoristiti da iz ormara izvučemo malu party haljinu ili mini suknju, ponekad ćemo poželjeti nastaviti uživati u spoju ugodnog bijelog T-shirta i omiljenog para traperica. Kako ga transformirati iz jednostavnog dnevno u efektni večernji look?

Jednostavan, ležeran i efektni party look

Spoj plavih traperica i običnog bijelog T-shirta jedna je od najležernijih odjevnih kombinacija, ali i jedna od najsvestranijih zbog čega se u dvije, tri minute i uz nekoliko jednostavnih promjena može transformirati u efektni party look.

Jedan od jednostavnih stilističkih trikova krije se promjeni cipela – tenisice ili čizme zamijenite cipelama koje krase efektni ukrasi, jarka boja ili visoka potpetica. Omiljeni ležerni outfit u trenu će oživjeti i uz dodatak crvenog ruža za usne i zlatnog nakita, a efektnu promjenu donijet će mu i promjena ležerne jakne s cool blejzerom ili promjena dnevne torbe s malom party torbom.

Jedina inspiracija koju trebate da biste transformirali ležerni spoj bijelog T-shirta i plavih traperica u efektni party look, čeka vas u nastavku.

Učitati još
Zatvori